Seda Bakan’ın sözleri sosyal medyayı karıştırdı: Baby shower yapacağına…

Çocukları için ‘baby shower’ yapmayı mantıksız bularak mevlit okutan Seda Bakan’ın bir Youtube programında “Herkesten hediye beklemek ayıp değil mi? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı. Baby shower yapacağına git bebeğinin eksiklerini al” demesi sosyal medyayı karıştırdı.

Seda Bakan’ın sözleri sosyal medyayı karıştırdı: Baby shower yapacağına…

Çocukları için ‘baby shower’ yapmayı mantıksız bularak mevlit okutan Seda Bakan’ın bir Youtube programında “Herkesten hediye beklemek ayıp değil mi? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı. Baby shower yapacağına git bebeğinin eksiklerini al” demesi sosyal medyayı karıştırdı.

2014 yılında Ali Erel ile evlenen Seda Bakan, 2019 yılında kızı Leyla’yı, 2022’de ise Ela’yı kucağına aldı. Çocukları doğduktan sonra baby shower yapmak yerine mevlit okutan Bakan’ın açıklaması çok konuşuldu.

“BİZİM KÜLTÜRÜMÜZE AYKIRI”

Berfu Yenenler’in YouTube programına konuk olan Seda Bakan, “Ben iki çocuğuma da 40 mevlütü okuttum. Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi? Ben kimseye bana hediye getirin diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı! Gelen zaten eli boş gelmiyor ki. Hediye listesi yapmaya gerek yok, insanlara zülm… Bence ayıp bir şey. Baby shower yapacağına git bebeğinin eksiklerini al. Ben o balonlara verilen paralara daha çok üzülüyorum. Cinsiyet partisi de yapmadım.” diye bir açıklama yaptı.

Berfu Yenenler ise baby shower yapmanın mantıklı olduğunu söyleyerek, “Ben o kültürü hemen sahiplenirim! Çok pahalı! Ama doğru dolulukta gelmesi lazım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir