Şehit Özkan Özkanlı yetim öğrencilere maaşından burs veriyormuş

Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki bir mağarada yapılan arama faaliyeti sırasında metan gazına maruz kalan şehit olan askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Özkan Özkanlı’nın (25) acı haberi memleketi Aksaray’daki ailesine ulaştı. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Özkan Özkanlı’nın, yetim öğrencilere burs verdiği ortaya çıktı.

Şehit Özkan Özkanlı yetim öğrencilere maaşından burs veriyormuş

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir mağarada yapılan arama faaliyeti sırasında metan gazına maruz kalan askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Özkan Özkanlı şehit oldu.

2023 yılında göreve başlayan bekar olan Özkanlı’nın acı haberi memleketi Aksaray’daki annesi Huriye Özkanlı’ya askeri yetkililerce bildirildi.

Şehidin ailesinin yaşadığı sokağa da Türk bayrağı asıldı. 2 kardeş olan Özkanlı’nın babası Bayram Ali Özkanlı’nın da daha önce vefat ettiği öğrenildi.

Şehit Özkan Özkanlı’nın, yetim öğrencilere burs verdiği ortaya çıktı. Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, Şehit Özkanlı’ya ait olduğu belirtilen WhatsApp yazışmaları sosyal medyada gündem oldu.

Özkanlı’nın maaşının bir kısmını öğrencilere burs vermek için ayırdığı öğrenildi.

Şehit Özkan Özkanlı yetim öğrencilere maaşından burs veriyormuş - Resim : 1

Şehit Özkanlı’nın cenazesinin yarın Aksaray’da defnedilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir