Selda Bağcan’a Gökhan Türkmen’den tepki

Geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava konserinde Aleyna Tilki’yi konuk eden Selda Bağcan’a, genç popçuyu sahneye çağırıp düet yaptığı meslektaşı Gökhan Türkmen’den tepki geldi.

Selda Bağcan’a Gökhan Türkmen’den tepki

Türk müziğinin güçlü sanatçılarından Selda Bağcan, önceki gün Harbiye Açıkhava’da müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler seyirciler arasında genç popçu Aleyna Tilki de vardı.

Konserinin bir bölümünde kendisini sahneye davet ederek birlikte düet yapan Bağcan’dan övgü dolu sözler alan Tilki, “Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım” dedi.

Başarılı şarkıcı Gökhan Türkmen ise Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı notta; 22 yaşındaki şarkıcıyı sahnesine konuk eden Selda Bağcan’ı eleştirdi.

38 yaşındaki Türkmen, paylaşımında “Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir