Selen Görgüzel’den ‘ayı kanı’ açıklaması

Daha önce yüzüne sünnet derisinden elde edilen hücre enjekte ettiren Selen Görgüzel, ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını söylemişti. Yakında zamanda Hamdi Alkan’la yollarını ayıran Görgüzel, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Ünlü isim, gündem olan ‘ayı kanı’ açıklamasıyla ilgili “Ben şakalaşır gibi söyledim ama ciddiydim” dedi.

Selen Görgüzel’den ‘ayı kanı’ açıklaması

Selen Görgüzel, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı Citys’teydi. Güzelliğini annesine ve babasına borçlu olduğunu söyleyen şarkıcı, daha güçlü ve dinç olmak için yaptıracağı tedaviyle duyanları şaşırttı. Vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını söyleyen ünlü isim, “Ayılar altı ay yattıkları için kas erimesi olmuyor ve araştırmalar sonucu hayvanların kanının insanlara faydalı olduğu açıklandı. Şimdi nerede yapılıyor araştırıyorum bunu yaptıracağım. Kas ve kemik yapısına iyi geliyormuş” dedi

Selen Görgüzel, daha önce de yüzüne sünnet derisinden elde edilen kök hücre enjekte ettirmiş ve konuyla ilgili; “Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış” demişti.

Görgüzel, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Aracını valeden istediği esnada sorulara yanıt veren Görgüzel, ‘ayı kanı’yla ilgili açıklamada bulundu. Selen Görgüzel, “Ben şakalaşır gibi söyledim ama ciddiydim. Bu sağlık açısından çok faydalı bir şey olacakmış. Yurt dışında çalışmalarını yapıyorlar hala. Ben de oradaki üniversiteler ile mail yoluyla iletişime geçtim. Bu uygulanmaya başladığı zaman ilk yaptıracak kişilerden birisi olacağım” diye konuştu.

Geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel, gazetecilerin “Hayatınızda birisi var mı” sorusuna ise şu yanıtı verdi; “Hayatımda kimse yok. Öyle kolay kolay da hayatıma insan almam. Ben sanırım güvenimi kaybettim.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir