Selim Kurtulan’dan Bursaspor yönetimine sert sözler!

Bursaspor Taraftar Grubu Teksas’ın tribün liderlerinden Selim Kurtulan, basın açıklaması gerçekleştirdi. Kurtulan, yeşil-beyazlı yönetime oldukça sert sözler söyledi.

Selim Kurtulan’dan Bursaspor yönetimine sert sözler!

Bursaspor’un Taraftar Grubu Teksas’ın tribün liderlerinden Selim Kurtulan basın açıklaması yaptı. Kurtulan, ”Bursaspor’u nasıl küçüçltebiliriz diye uğraşıyorlar. Yani kimse kusura bakmasın her hafta tweetler atılıyor. Her maçtan sonra tweet atıyor.  Her yenilgiden sonra 2-3 topçu gidiyor. Nereye kadar sürecek? Bu nasıl olacak bu bilmiyorum. Şimdi 3 tane kadro dışı var takımı gençleştireceğiz diyorlar. Eee 24 yaşındaki kaptan Emirhan’ı oynatmıyorlar nasıl gençleştiecekler ben anlamıyorum” dedi.

BURSASPOR’U KONUŞAN MI VAR?

Başkan ile özel olarak konuştuğunu söyleyen Selim Kurtulan, “Başkan bana, ‘Biz takımı gençleştirmeye gidiyoruz’ dedi. Bu olay devre arası mı olur? Sezon başında yapmanız gerekirdi. Ben kendiilerine şunu söyledim ,‘Sayın başkan geçen sene elektrikler yoktu, su yoktu belki ama bir takım vardı ortada” Erkan Kamat’ı savunmuyoruz iyi başkanlık yaptı demiyoruz ama çok iyi bir takım vardı. Bütün basın Bursaspor’u konuşuyordu. Şimdi Bursaspor’u konuşan var mı” ifadelerini kullandı.

BU BORÇ NASIL BU KADAR OLDU?

Bursaspor’un borcu ile ilgili de açıklama yapan Kurtulan, “Bugün açıklama yapmışlar, Bursaspor’un borcu 100 milyon Euro. Ben en son kongrede öğrendiğim kadarıyla 545 milyon TL’idi.. Nasıl bu kadar oldu borç? Şehirden bu sezon 70 milyon TL para geldi. Siz ne kadar para verdiniz, açıklayın lütfen.  Siz 3-4 tane daire verdiniz biz bunları biliyoruz. Topçular da biliyor. Karşılıklı anlaşarak yollanan futbolcuların Haziran’da sözleşmeleri bitiyor. Neden bunları yolladınız? 17 topçu aldınız hepsi yaşlı. Baştan yapsaydınız keşke gençleştirme operasyonunu” şeklinde konuştu.

HER PARASINI İSTEYEN SUÇLU MU?

Selim Kurtulan ayrıca taraftarların takıma küstüğünü söyleyerek, “Seyirciye bakın. Siz geldikten sonra seyirci takıma küstü. 3 bin taraftara oynuyoruz 5 bin taraftara oynuyoruz. Ben her hafta biletlerin sayısını alıyorum. Başkan ve yöneticilere sesleniyorum. Bursaspor’u iyi idare etsinler yapamıyorlarsa gitsinler. Birlik beraberlik istiyorlar. Sonra Büyükşehir Belediyesi’ne sallıyorlar. Yazık günah. Bazen. Kol kırılır yen içinde kalır. Lütfen konuşmak yerine işinizi yapın. Siz İsmail’i ne diye kestiniz? Her parasını isteyen suçlu mu yani? İş adamları suçlu, belediye başkanı suçlu, taraftar suçlu, futbolcular suçlu, teknik adamlar suçlu bir bunlar haklı. Böyle bir şey olamaz” dedi.

YÖNETİM BİZE PARA VERDİ

Yönetimin takımı iyi yönetmesini isteyen tribün lideri, “Sesleniyorum yapacaksanız yapın yoksa bırakın gidin. Bursa sahipsiz değil. Lütfen arkadaşlar. Her hafta maça çıkmadan yöneticiler kendileri kaos çıkarıyor. İstanbul’dan 4 yiyoruz taraftarlardan ses çıkmıyor. Bana sinyalci diyorlar. Çıkıp diyorum ki “Bana 5 lira para veren çıksın konuşsun” kameradan atıp tutmayın. Bu yönetim para verdi bize. Bütün amigolara.  Onu da açıklayacağım. Hiçbir yönetim vermemişti. Neden verdi bir düşünün bakalım. Bazıları susar ama Teksas susmaz, Selim Kurtulan susmaz” ifadelerini kullandı.

TİWİTTER’DAN AÇIKLAMA YAPMAYIN!

Borcun nasıl 2 katına çıktığını anlayamadığını söyleyen Kurtulan, “Bu borcu açıklasınlar borç 545 milyon TL’idi. Nasıl 100 milyon Euro oldu? Tamam kur farkı var. Nasıl 2 katı oldu? Emin başkan ile de görüştüm. Dükkanları da yapıyorlarmış kiraya vereceklermiş. Bir sorun var orada. O dükkanlarınb yapı kullanma izni yok. Büyük işlerle vakit ayırmak gerekiyor. Maçlara kimse gelmiyor. Bu takımı çıkarın bizler de alkışlayalım. Biz eleştirdik mi biz kötüyüz. Şakşakçılar iyi biz kötüyüz. Kombineyi 1 haftalığına açtınız. Bu şehir işçi şehri 1 hafta açılır mı? Bursa işçi şehri adam aylığını alacak, kombine alacak böyle bir amatörlük olmaz. Transfer yapacaklarını açıkladılar. Sezon başı 17 tane futbolcu aldınız, Şimdi devre arasında bir 17 tane daha alırsınız sonra çekip gideceksiniz kim ödeyecek bu paraları? Kim çekecek bu cefayı? Yazık günah. Bursaspor’un menfaatlerini koruyun. Bursaspor’un bir televizyonu var. Tweetlerden açıklama yapmayın” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir