Selin Yağcıoğlu’ndan ‘Berk Atan ile barıştı’ iddialarına yanıt

Bir dargın bir barışık ilişkileri ile adlarından söz ettiren sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan, geçtiğimiz haftalarda aşklarını noktalamaya karar vermiş ve yollarını ayırmıştı. Önceki gün ikili hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin barıştığı ve bir mekanda birlikte eğlendikleri sosyal medyada gündem oldu. Çıkan haberlerin ardından Yağcıoğlu, bir takipçisine verdiği cevapla ‘Barıştılar’ iddialarına son noktayı koydu. İşte detaylar…

Selin Yağcıoğlu’ndan ‘Berk Atan ile barıştı’ iddialarına yanıt

2012 yılında Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan ve bir süredir çekimleri Eskişehir’de yapılan ‘Gönül Dağı’ dizisinde başrol oynayan Berk Atan’ın geçtiğimiz yıl Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çift, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti.

AYRILIK UZUN SÜRMEMİŞTİ

Yaz sezonunu Çeşme’de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, ‘evet’ yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı. Ancak çiftten ayrılık haberi gelmişti. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurmuştu. İkilinin bu ayrılığı ise uzun sürmemişti. Atan, geçtiğimiz eylül ayında Yağcıoğlu ile aralarındaki buzları eritmişti. Çift, Atan’ın 30’uncu yaş gününde bir araya geldi. Sevgilisine doğum günü partisi düzenleyen Yağcıoğlu, o anları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Berk Atan, fotoğrafa “Çok seviyorum” notunu düşmüştü.

“BERABERLİĞİMİZİ SONLANDIRDIK”

Fakat Atan ve Yağcıoğlu, ilişkilerini sonlandırmıştı. Sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Selin Yağcıoğlu, “Bir senelik beraberliğimizi geçtiğimiz haftalarda sonlandırdık. Çok soru gelmiş, toplu yanıt olsun” açıklamasını yapmıştı. Berk Atan ise henüz konuya ilişkin bir paylaşımda bulunmamıştı.

AYLAR SONRA İLK KEZ BİRLİKTE

Tüm bu yaşananların ardından aşklarına bir şans daha veren ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu, uzun süre sonra ilk kez birlikte objektiflere yansımıştı. Nişantaşı’nda bir mekanda birlikte yemek yiyen ikili, çıkışta muhabirlere el ele poz vermişti. Muhabirlerin sorularına, “Arkadaşlar bir şey söylememize gerek yok. Mutluyuz. Acelemiz var. Konuşuruz sonra” diyerek cevap veren çiftin mutlulukları gözden kaçmamıştı. Ayrılık sonrası ilk defa el ele görüntülenen Atan ile Yağcıoğlu’nun barışmalarına rağmen sosyal medyalarında birbirlerini takip etmemeleri ise dikkat çekmişti.

BİR KEZ DAHA AYRILDILAR

Yaz dönemini birlikte geçiren ikili, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Ünlü oyuncu, biten ilişkisi için “Her ilişkiye bitsin veya kavga edilsin diye başlanmıyor. Ayrılıklar ve barışmalar olabiliyor” demişti. Tüm bunların ardından Atan ve Yağcıoğlu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İkilinin, önceki akşam Sarıyer’de bir mekanda birlikte eğlendikleri öne sürüldü.
Konuyla ilgili ilk açıklama Selin Yağcıoğlu’ndan geldi. Fenomen isim, bir takipçisinin “Barıştınız, tebrikler” yorumuna yanıt verdi. Yağcıoğlu, “Barışmadık. Sadece akşam çıktığımız yerde denk geldik” ifadelerini kullanarak Atan ile aşklarına bir şans daha verdikleri iddialarını yalanladı. EVLİLİĞİ KISA SÜRDÜ Öte yandan sosyal medya fenomeni Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanığı Gökhan Balarısı, nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten kısa bir süre sonra kızı Su’yu kucağına alan Selin Yağcıoğlu, eşinden ise sürpriz bir şekilde boşanmıştı.

Milliyet

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir