Senem Kuyucuoğlu otostop ile Türkiye’yi gezecek

Önceki gün Nişantaşı’ndaki bir AVM’de görüntülenen Senem Kuyucuoğlu, yeni yapacağı programda otostop çekerek Türkiye turu yapmayı planladığını duyurdu.

Senem Kuyucuoğlu otostop ile Türkiye’yi gezecek

Son yıllarda bol bol seyahat ettiğini söyleyen Senem Kuyucuoğlu, “Ben rotbolansımı kaybettim, son dönemde çok şehir geziyorum. Bununla ilgili program yapma kararı aldım. Gezmediğim yer kalmadı. Şimdi tekrar yola çıkıyoruz; Doğu, Ege, Akdeniz, Karadeniz her yeri turlayacağım. Herhalde şimdiye kadar 30 şehir gezdim, biraz rotamız spontane olacak” açıklamasında bulundu.

Yalnız başına gezeceğini belirten Kuyucuoğlu, muhabirlerin “Seyahat masraflarını nasıl karşılayacaksınız?” sorusu üzerine “Seyahat masrafım yok, bedava. Otostop çekerek yoluma devam edeceğim. Yalnız başıma geziyorum. Genelde kapıyı çalınca misafir ediyorlar. Özellikle bu konuda Doğu’yu çok seviyorum, insanların kapılarında bile yazıyor; ‘Suya yemeğe ihtiyacınız varsa kapıyı çalın’ diye. Bu ülkede insanlar aç kalmaz yani bu insanlar sayesinde” dedi.

Kalbini aşka kapattığını söyleyen 32 yaşındaki güzel manken, boynundaki asma kilit şeklinde kolyesini göstererek “Kalbimi kapattım artık, Baktım olmuyor, kilitli kalsın diye böyle yaptım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir