Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan, paylaşımıyla dikkat çekti

2014 senesinde Serdar Ortaç ile yaptığı evlilikle adını duyuran Chloe Loughnan, 2019 yılında -Serdar Ortaç ile evliliklerini sonlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde uzun süre sonra İstanbul’a adım atan Loughnan, son olarak bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi.

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan, paylaşımıyla dikkat çekti

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan, uzun süre sonra geldiği İstanbul’da paylaştığı fotoğrafla olay yarattı.

Bir süredir İstanbul’da bir otelde kalan İrlandalı model, turuncu bikinisiyle banyoda verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Loughnan’ın 178 bin takipçisi olan sosyal medya hesabından portakal emojisi ile paylaştığı karesine kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

‘TAZMİNATI ALMAYA GELMİŞ’

Türk takipçilerinden de büyük ilgi gören 29 yaşındaki modele, “Maşallah gerçekten çok güzelsin”, “Melek”, “Tazminatı almaya gelmiş” gibi yorumlar yapıldı.

“PROJENİN DETAYLARINI PAYLAŞACAĞIZ”

Önceki gün ise Zorlu AVM’de görüntülenen Loughnan, iş için İstanbul’a geldiğini belirterek “Bir toplantımız vardı. Dün geldim İstanbul’a, yarın tekrar geri dönüyorum. Yakın zamanda projenin detaylarını ve güzel sürprizlerimizi sizinle paylaşacağız” demişti.

Akan trafik nedeniyle basın mensuplarının yönelttiği soruları yanıtsız bırakan İrlandalı model, kendisini almaya gelen aracına binerek AVM’den ayrılmıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir