Seren Serengil’e üçüncü ameliyat

Zayıflamak için aylar öncesinde iki operasyon geçiren ve daha sonra sürekli kilo kaybı nedeniyle ölüm tehlikesi yaşayan Seren Serengil, yeniden ameliyat oldu.

Seren Serengil’e üçüncü ameliyat

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası damping sendromuna yakalanan Seren Serengil üçüncü kez ameliyat masasına yattı.

Serengil’in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma son durumunu açıkladı. Tohma, “Seren çok ağır bir dönem geçirdi belki sizlere yansıtmayı sevmediğinden hep neşeli haline rastladınız. Sayfasında çünkü o hiçbir zaman yaşadığı durumdan faydalanmayı isteyen biri olmadı. Son bir aydır gece gündüz neredeyse teknede de hep yattı film seyretti” dedi.

“Ağrıları çok fazlaydı. Böbrek ve safra kesesi çalışmayacak duruma gelmişti” diyen Tohma, “Bir de geri dönüşüm ameliyatını olması gerekiyordu. Tetkikler sonucu bağırsağının olması gerekenden daha kısa olduğu için damping sendromunun olduğu ve geçmesinin ve kilo almasının vücut direnci ve bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesinin ameliyat öncesi gerektiğini söylemişti. Safra kesesi alınacak bağırsak ameliyatı beraber bir ara olacaktı bu ayında sonunda…” diye konuştu.

Tohma sözlerini şöyle sürdürdü: Fakat Seren’in karaciğer değerlerinin birdenbire çok yüksek çıkması ve siroza çevirebilme ihtimali onun vücut denge ve değerlerinin yerine gelmesini beklenmeden derhal ameliyat olma zaruretini doğurdu. İki ameliyatı aynı anda vücudu kaldıramayacağından ilk safra kesesi alındı. İkinci ameliyatı da vücut biraz daha toparlanınca kan değerlerini yerine gelince olacak. Şu an iyi… Siz sevenlerinin duasıyla daha da iyi olacak. Teşekkür ederiz”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir