‘Fi’, ‘Medcezir’, ‘Adanalı’ ve ‘İkimizin Yerine’ gibi yapımlarda rol alan Serenay Sarıkaya, şoförüyle Etiler’deki evine girerken takıntılı hayranı tarafından saldırıya uğramıştı. Sarıkaya, polise şikayette bulunmuştu. Şikayet üzerine gözaltına alınan şüpheli, emniyette verdiği ifadesinde Sarıkaya ile ruh eşi olduklarını belirterek “Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum” demişti.
KARAR AÇIKLANDI
Sarıkaya en sonunda Kades’ten yardım istemişti. Sabah’ın haberine göre, olayla ilgili soruşturma devam ederken saplantılı hayran için yeni bir karar geldi.

TEDAVİ ALTINA ALINACAK
Akıl sağlığı yerinde olmayan Tayfur D.’nin yüksek güvenlikli bir sağlık kurumunda koruma ve tedavi altına alınmasına karar verildi, ‘tehdit’ suçundan ise beraat etti.

30 yaşındaki oyuncu, avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak şüpheliden şikayetçi olmuş ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.
Oyuncunun şikayeti üzerine olayla takıntılı hayranın “Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum. Onun giymiş olduğu elbiselerin aynısı bende de var. Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim” ifadelerini kullandığı biliniyor.
Sarıkaya ise ifadesinde “Şüpheli, psikolojimi altüst etti. Canıma kastetmesi düşüncesiyle iş hayatımın durmasına ve dışarı çıkamaz hale gelmeme sebep oldu” açıklamalarına yer vermişti.

“NEW YORK BENİ ÇAĞIRIYOR”
Öte yanda ünlü oyuncu, uçakta verdiği pozu paylaşmıştı. Oyuncu, “New York beni çağırıyor. Sonunda. Ben gidiyorum bir şey diyor musunuz? Benim zamanım başlıyor” mesajını yayınlamıştı.
YORUMLAR