SGK’dan Nisan ayında emekli olanlarla ilgili açıklama

SGK’dan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşı bağlama işlemi Nisan ayında bitenlerin bayram ikramiyesi 9 Mayıs’ta ödenecek.

SGK’dan Nisan ayında emekli olanlarla ilgili açıklama

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Nisan ayı içerisinde hak sahibi olan ancak Ramazan Bayramı ikramiyesi alamayanların ikramiyelerinin 9 Mayıs tarihinde yatırılacağını duyurdu.

SGK tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 5510 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat uyarınca gelir ve aylık ödemesi yapılanlara, bayramın içinde bulunduğu ayda gelir ve aylık alma şartıyla, Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye ödenmektedir. 2023 yılı Mart ayı öncesinde gelir ve aylık almakta olanlar ile Mart ayı içerisinde gelir ve aylık bağlama işlemleri tamamlananların Ramazan Bayramı ikramiyeleri 14-19 Nisan 2023 tarih aralığında ödenmiştir. Nisan ayı içerisinde gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan ve aylık başlangıç tarihi 30 Nisan öncesinde olan sigortalı ve hak sahiplerinin Ramazan Bayramı ikramiyeleri ise 9 Mayıs 2023 tarihinde ödenecektir”

YORUMLAR

26 adet yorum var

  1. İki buçuk ay oldu başvuru yaptım ama hala evrak beklemede diyo bence bu bir oyalama

    1. Bankaya gidin TC den sorun benimde emeklilik servisine gönderilmiş diyor ama gittim bankaya tcm yatmış

      1. 99 giris 20 yil sigortamvar askerlik yatirtim eyt den martta basvurdum dahane ne yayiyim

      1. Arama yerine 4a günlük yaz öyle bi arattır biz maasimizi aldik bu ay ama halen evrak beklemede diyor ona çok takilma

  2. Mart 28 de internetten verdim hala bekliyoruz adami olan aldi biz hale bekliyoruz
    Benden sonra veren de aldi
    Biz hale bekliyorz

  3. Bu bakan Akparti’yi de bitirir bu seçimde 2000 den sonrasını görmezden geliyor yetmezmiş gibi birde dalga geçiyor yok çekerim düğmesini başkası yanlış dikmişte biz düzeltmek zorundamıyız alay ediyor et bakalım bakan bey bu 2000 den sonrakiler de sandıkta bunun hesabını sorar inşallah

  4. 6 mart ta e devlet ten başvuru yaptım halen beklemede Bağcılar sgk çalışmıyor mu acaba

    1. Benim de halen e devlette beklemede görünüyor başvuruda yazdığınız bankaya bizzat gidip sorun havuzda beklemede oluyor hesaba aktrılıyor..

  5. Bende 04.03.2023 tarihinde e devlet üzerinden başvurumu yaptım.Evrak beklemede diyor..EYT Olmasaydı 21 temmuzda yaşımı doldurmuş oluyordum..Ve emekli olacaktım.Ard arda sgk müdürlüklerine gittim Verdikleri cevap 1 ayda olabilir 1 yılda olabilir dediler.Sgk çalışanının cevabi beni korkuttu.Gerçekten sgk çalışan eğer böyle cevap verirse biz kimin verdiği cevaba güveneceğiz.Bana izmir konak sgk müdürlüğü cevap verdi.

  6. 8 mart Tekirdağ sgk devlet başvuru yaptım 59 gündür beklemede
    Evrak hala beklemede
    Tekirdağ SGK çalışmıyor galiba

  7. 3 martta başvurdum
    Evrak piyasada yok daha sonra 26 martta internetten başvurdum ve ssk giresuna gittim 3 ayda olur 5 aynada dediler melemen başka yapacak birsey yok

  8. 13 Mart’ta başvuru yaptım hala bekliyoruz keşke yapmasaydiniz neyi bekliyoruz seçimi sandığa sizi gommessem banada yazıklar olsun.sahtekarlikda üstünüze yok

  9. İSTANBUL BAĞCILAR SGK ÇALIŞMIYOR. DENETİM YAPILSIN. EYT 3 MART BASVURUSU HALEN BEKLEMEDE YAZMASI HİÇ NORMAL DEĞİL

  10. Öyle yazdığına bakmayın bana emekli olduğuma dair mesaj geldi 3 marta başvurmuştum yaşlılık aylığını bağlanmıştır diye mesaj geldi dys halen beklemede diyor, mesajı bekleyin.

  11. Arkadaşlar Evrak Takip Sistemi Çalışmıyor.Maaşınızın bağlanıp bağlanmadığını E Devletinizde EMEKLİ GÜNLÜK ÖDEME sekmesinden sorgulayın orda görürsünüz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir