Sıla Türkoğlu’ndan Özge Özacar’a gönderme!

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’nde rolünün azaltılıp Özge Özacar’a ağırlık verildiğinden rahatsız olduğu iddiasıyla gündem olmuştu. Havaalanında görüntülenen Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’nde Özge Özacar’ın ve diğer oyuncuların gerisinde bırakılıyor sorusuna ilk kez yanıt verdi.

Sıla Türkoğlu’ndan Özge Özacar’a gönderme!

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’nde rolünün azaltılıp Özge Özacar’a ağırlık verildiğinden rahatsız olduğu iddiasıyla gündem olmuştu. Havaalanında görüntülenen Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’nde Özge Özacar’ın ve diğer oyuncuların gerisinde bırakılıyor sorusuna ilk kez yanıt verdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu’nun bu sezon rolünün azaltıldığı iddiası gündemdeydi.

Dizide Görkem karakterine can veren Özge Özacar’ın sahnelerinin arttığı ve Sıla Türkoğlu’nun sahnelerinin azaltıldığı, bu durumdan Sıla Türkoğlu’nun rahatsız olduğu öne sürülmüştü.

Ünlü oyuncu, havaalanında görüntülenince iddialara cevap verdi.

SILA TÜRKOĞLU’NDAN CEVAP

Muhabir Online muhabiri ünlü oyuncuya, “Dizide birçok karakter var yani çok geniş bir kadrosu var. Aslında son dönemin gözde isimlerindensin ama biraz geri planda kaldığını düşünüyor musun?” diye sorarak isim vermeden Özge Özacar hakkındaki düşüncelerini de sormuş oldu.

Sıla Türkoğlu bu soruya, “Yok hiç öyle düşünmüyorum. Gayet memnunum halimden. Haftanın 2 günü sete gidiyorum, geri kalanı bana kalıyor işte daha ne isterim.” diye cevap verdi.

Türkoğlu kalan 5 günde kurslara gittiğini söyleyerek, “Keyifli geçiyor benim için. Hiç şikayetçi değilim işimden gücümden. Hepimiz işimizde gücümüzdeyiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir