Sıla Türkoğlu’nun dekolteli pozu sosyal medyayı salladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren güzel oyuncu Sıla Türkoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun dekolteli pozları da hayranlarından ilgi gördü.

Sıla Türkoğlu’nun dekolteli pozu sosyal medyayı salladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren güzel oyuncu Sıla Türkoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun dekolteli pozları da hayranlarından ilgi gördü.

Kızılcık Şerbeti’nde Doğa karakterine hayat veren genç oyuncu Sıla Türkoğlu, dizideki oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Son dönemin en başarılı oyuncularından olan Sıla Türkoğlu, hem oyunculuğu hem de güzelliği ile gözde isimler arasına adını yazdırdı.

Güzel oyuncu, son Instagram pozlarıyla görenleri hayran bıraktı.

Sosyal medya hesabından dekolteli pozlarını paylaşan ünlü oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.

Sıla Türkoğlu'nun dekolteli pozu sosyal medyayı salladı. Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sından sırt dekolteli poz

Sırt dekoltesini son derece zarif bir şekilde taşıyan oyuncuya bir takipçisinin, “Cannes’da gün batımı izlemek hem de zirvedeki ilk büyük işinle.. Ne tatlısın Sıla’cığım ne de güzel yüreğin ki Allah yollarını açıyor. Yağmur sonrası gibi mis kokun fotoğraflardan bize yansıyor.. İyi ki Sen.” yorumu dikkat çekti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir