Sinem Kobal’ın fotoğrafındaki detay sosyal medyayı salladı

Kenan İmirzaloğlu ile evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi ile paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Kobal’ın o karesindeki detay ise sosyal medyayı salladı.

Sinem Kobal’ın fotoğrafındaki detay sosyal medyayı salladı

Kenan İmirzaloğlu ile evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi ile paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Kobal’ın o karesindeki detay ise sosyal medyayı salladı.

2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine giren; 2020’de Lalin ve 2022’de ise Leyla adını verdiği kızlarını kucağına alan Sinem Kobal, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor.

Son aylarda sosyal medya hesabından dikkat çeken pozlar paylaşan ünlü oyuncu, ekrandaki boşluğunu Instagram kareleriyle kapatıyor.

Yönetmen Cem Karcı’nın doğum gününde beyazlara bürünen ve eşi Kenan İmirzalıoğlu ile romantik pozlarını paylaşan Sinem Kobal beğeni topladı.

Sinem Kobal'ın fotoğrafındaki detay sosyal medyayı salladı. Kenan İmirzalıoğlu ile o karesi gündem oldu

Çiftin kareleri beğeni toplasa da fotoğraflardaki bir detay sosyal medyayı salladı. Sinem Kobal’ın baş parmağının birinin dışarıda kalması eleştirilirken, sebebi sonradan ortaya çıktı.

Meğer ünlü ismin ayakkabısının modeli bu şekildeymiş…

Sinem Kobal'ın fotoğrafındaki detay sosyal medyayı salladı. Kenan İmirzalıoğlu ile o karesi gündem oldu - Resim : 2

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir