SMA’lı oğulları için pazarda satış yapıyorlar

Gaziantep’in İslahiye İlçesinde, SMA Tip-1 hastası 6 aylık Ömür Bayram Aslan, yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışıyor. Küçük çocuğun ailesi ise hayırseverlerin destek için gönderdiği malzemeleri pazarda satıyor.

SMA’lı oğulları için pazarda satış yapıyorlar

İslahiye’de yaşayan Gamze ve Serkan Aslan çiftinin ilk çocukları Ömür Bayram’a, dünyaya geldikten 2 ay sonra SMA Tip-1 tanısı konuldu. Özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören çocukları için Gamze ve Serkan Aslan çifti, düzenlenen yardım kampanyasına hayırseverlerden gelen ürünleri meydandaki tezgahta satıyor.

Bebeklerinin yaşaması için gerekli paranın toplanması için destek isteyen baba Serkan Aslan, “16 Mayıs taraihinde valiliğin izniyle yardım kampanyamızı başlattık. 1 ayda ne yazik ki ihtiyacımız olan paranın yüzde 1’ine dahi ulaşamadık” diye konuştu.
SMAlı oğulları için pazarda satış yapıyorlar
SMAlı oğulları için pazarda satış yapıyorlar
SMAlı oğulları için pazarda satış yapıyorlar

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir