Sosyal medyada olay oldu: 21 milyar liralık arabayı alacak parayı nasıl kazanıyorsun?

Brooklyn Beckham zenginliği ile sosyal medya kullanıcılarının dilinde. Son olarak Beckham’a bir TikTok kullanıcısı 21 milyar liralık arabayı nasıl aldığını sordu. Beckham ise kendisinin bir şef olduğunu söyledi.

Sosyal medyada olay oldu: 21 milyar liralık arabayı alacak parayı nasıl kazanıyorsun?

Victoria ve David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham zenginliğiyle dikkat çekerken bu parayı nasıl kazandığı da pek çok kişi için merak konusu. Nihayet bir TikTok kullanıcısı, Beckham’ı 21 milyar liralık araba ile görünce merakına engel olamayıp 21 milyar liralık arabayı nasıl aldığını sordu.

Beckham ise şef olduğu yanıtını verdikten sonra tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi: “Sadece tutkunuzun peşinden gidin. Sizi ne mutlu ediyorsa onu yapmaya devam edin.”

Üniversitede fotoğrafçılık okuyan Beckham, modellikle de uğraştı. Ancak daha sonra şef olarak hayatına devam etme kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde eşi Nicola Peltz ile verdiği bir röportajda Beckham, Los Angeles’ta bir pub açmayı hayal ettiğini söyledi: “Kendi barım olmasını çok isterim. Kendi soslarıma, bıçaklarıma, tencere ve tavalarıma sahip olmayı çok isterim.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir