Suna Kepolu Ataman’dan Hani ziyareti

AK Parti Diyarbakır milletvekili Suna Kepolu Ataman, AK Parti Hani Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kayhan’a destek için ilçeye ziyarette bulundu.

Suna Kepolu Ataman’dan Hani ziyareti

Akşam saatlerinde Hani’ye gelen Suna Kepolu, Merkez Mahallesi’ndeki seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Kepolu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

“Bizler sizlerin dua ve destekleriyle bugün şehrimizin milletvekilleri olduk. Görev süremiz boyunca size hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Tüm ilçelerimiz gibi Hani’mizin daima hizmetkârı olacağız.

‘BU KARDEŞİMİZ İLÇEYE DAHA ÇOK GÜZELLİK KATACAK’

Siyasetteki tüm arkadaşlarım değerli ama Fatih Kayhan’ın bu davaya hizmetine, samimiyetine ve Hani’ye olan sevdasına yakinen şahidim. İnanıyorum ki bu kardeşimiz bu ilçeye daha çok güzellik katacak ve bir sürü hizmeti Hani’li hemşehrilerinin hizmetine sunacaktır.

Ben onun bir yol arkadaşı, kardeşi ve ablası olarak sizlerin huzurunda söz veriyorum: Hani için ne yapmam gerekiyorsa hazırım. Sizlerden tek ricam bu samimi ve dürüst kardeşimize sahip çıkmanız.”

Gürbüz Mahallesi’nde AK Parti’ye destek kararı alan Kılıç ailesinin bir araya geldiği kıraathanede de vatandaşlarla buluşan Kepolu, destekleri için teşekkür etti ve başkan adayı Fatih Kayhan için güçlü destek istedi.

Program sonunda Kepolu ve vatandaşlara teşekkür eden başkan adayı Kayhan, mahallede açık bulunan bir başka kıraathaneye girerek vatandaşların taleplerini dinledi ve mahalleden ayrıldı.

Kepolu’nun seçim süreci boyunca Hani ilçesine daha çokça gelmesi ve hane ile esnaf ziyareti gerçekleştirmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir