Survivor Nagihan Karadere’nin pozuna yorum yağdı

Geçtiğimiz yıl Survivor All Star sezonunun iddialı yarışmacıları arasında yer alan Nagihan Karadere, kendine has tavırları ve açıklamalarıyla dikkat çeken bir isimdi. En güçlü yarışmacılar arasında yer alan Nagihan Karadere, Nisa Bölükbaşı’nın finalist olmasına öfkelenip All Star’ın final gecesine katılmamıştı. Sosyal medyada epey aktif olan Nagihan Karadere, Instagram hesabından paylaştığı derin yırtmaçlı pozuyla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Survivor Nagihan Karadere’nin pozuna yorum yağdı

Survivor’la tanınırlığını arttıran milli atlet Nagihan Karadere, Instagram hesabından paylaştığı kırmızı elbiseli pozuyla adından söz ettirdi. Nagihan Karadere’nin iddialı stiline, ünlü isimlerden yorum yağdı.

Turabi Çamkıran, Demet Akalın ve İlayda Şeker gibi isimler, Karadere’ye övgü dolu yorumlarda bulunurken, Karadere’nin takipçileri de ”Bu çekicilik halis mi?” ve ”Kraliçe gibi” tarzında yorumlar yapmayı ihmal etmedi.

Özel yaşamıyla da sık sık magazin gündemini meşgul eden Karadere, Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programında yaptığı itiraflarla şaşkına çevirmişti.

Eski sevgilisi hakkında konuşan Karadere, ”Yaşadığı her ilişkide, uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Beni istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum” ifadelerini kullanmıştı.

37 yaşındaki milli atlet, Instagram hesabından paylaştığı iddialı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir