Survivor’a veda eden Nagihan Karadere sessizliğini koruyor

Üç sezondur Survivor yarışmasına katılan Nagihan Karadere, gösterdiği psikolojik ve formda performansıyla Survivor’un fenomen izleyicileri arasında şampiyon olarak gösteriliyordu. Fakat Nagihan Karadere, sürpriz bir şekilde yarışmaya veda etti. Dominik Cumhuriyeti’nden Türkiye’ye dönen Nagihan Karadere, sosyal medya sayfasından hiçbir açıklama yapmayarak sessizliğini koruyor.

Survivor’a veda eden Nagihan Karadere sessizliğini koruyor

Survivor 2022 yarışmasının favorileri arasında gösterilen ve parkurda verdiği mücadeleyle gözleri üzerine çeken atlet Nagihan Karadere, cuma akşamı sürpriz bir şekilde Survivor 2022 yarışmasına veda etti.

Nagihan Karadere’nin Survivor’dan elenmesi sosyal medyada gündem oldu. Survivor yarışmasının fenomen izleyicileri Nagihan Karadere’nin elenmesine büyük tepki gösterdi ve Nagihan Karadere’ye haksızlık yapıldığını savundu.

Cuma akşamı yarışmadan elenen Nagihan Karadere yurda döndü. Fakat Nagihan Karadere’nin sosyal medya sayfasından hiçbir açıklama yapmaması merak uyandırdı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Nagihan Karadere’nin sessizliğini korumasını tepki olarak yorumladı. Survivor All Star’ı sıkı bir şekilde takip eden Demet Akalın, Nagihan’ın elenmesinin ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Nagihan’ın şampiyon olmasını isteyen ancak elendikten sonra çileden çıkan Demet Akalın, “Biz ne izledik 6 aya yakın… Yapın BBG evi SMS’le oynayın ötede…

Yazık günah ve vallahi yazık… Ama tek gerçek var dışarıda gönüllerin kraliçesi Nagihan’dır ve efsane olarak kalacaktır. Nokta” sözleri ile tepkisini dile getirdi.

Nagihan Karadere, 7 Şubat 2016 tarihinde TV8’de yayınlanmaya başlayan Survivor 2016 programında ünlüler adına yarışan isimler arasında yer aldı ve çeyrek finalde elenerek beşinci oldu. 2018 yılında TV8’de yayınlanan Survivor All Star’da ise finale kalarak ikinci oldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir