Survivor’da Hikmet ve Atakan arasında yükselen tansiyon dikkat çekti

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 11 Nisan Pazartesi akşamı 75’inci bölümüyle ekranlara gelen yarışmada haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Erkekler mücadelesi sırasında Hikmet ve Atakan arasında yükselen tansiyon dikkat çekerken; eleme potasına giden son isim belli oldu. İşte Survivor son bölümde yaşananlar…

Survivor’da Hikmet ve Atakan arasında yükselen tansiyon dikkat çekti

Survivor All Star 2022’de heyecan devam ediyor. 11 Nisan Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takım ise eleme potasına giren son yarışmacıyı belirledi.

Survivor 75’inci bölümde; haftanın son dokunulmazlık oyunu için iki takım da ter döktü. Kadınlar turunu gönüllüler takımı kazanırken, erkekler turunu ise 8-1’lik skor ile ünlüler takımı kazandı. Erkekler mücadelesi sırasında karşı karşıya gelen Atakan ve Hikmet arasında tansiyon yükseldi. Oynanan oyunun ardından Hikmet’in elindeki topu fırlatmasıyla top Atakan’ın kafasına geldi. Atakan ise bu duruma sert tepki gösterdi. Hikmet’in özür dilemesine rağmen ikili arasında gerginlik yaşandı. Diğer yarışmacıların araya girmesiyle olay büyümeden kapatıldı.

Kadınlar ve erkeklerin 1-1 eşitlenmesi sonrası en iyiler mücadelesine yapıldı. Yarışın kazananı ünlüler takımı oldu. İlk üç oyunu kaybeden ünlüler, bu hafta ilk kez bir dokunulmazlık kazanmış oldu.

Ardından yapılan ada konseyinde gönüllüler takımı bir arkadaşlarını eleme potasına yolladı. Kapalı oylama sonrası Ayşe ve Yağmur’un isimleri eşit sayıda çıkınca, açık oylama yapıldı. Gönüllüler takımındaki altı kişi tarafından söylenen Ayşe, hem haftanın yokluk adasına giden son ismi hem de eleme potasına giren ikinci kadın yarışmacısı oldu. Potaya giden Ayşe, arkadaşlarına kızmadığını; buranın Survivor olduğunu ve her şeyin yaşanabileceğini söyledi. Yaşadığı düşüşün haftalık olduğunu söyleyen Ayşe, motivasyon sıkıntısı nedeniyle bu problemi yaşadığını ifade etti.

Öte yandan geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren Ayşe Yüksel bu yıl katıldığı Survivor’da istediği performansa ulaşamadı. Gerek eşleşmelerde seçim yapamaması, gerek oyun dışı kalması Ayşe Yüksel’i üçüncü dokunulmazlık sırasında üzüntüye boğdu. Oyun alanında gözyaşlarına boğulan Ayşe’ye takım arkadaşları destek oldu.

Survivor All Star’da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımındaki oylamada, Barış Murat Yağcı eleme adayı olarak belirlendi. Böylelikle Barış yokluk adasına giden ilk yarışmacı oldu. Haftanın ikinci eleme adayı Gizem oldu ve yokluk adasına gitti Survivor’da haftanın üçüncü eleme adayı ünlüler takımında yapılan oylama sonucunda beş oy ile Parviz oldu.

Parviz, 24 saat tek başına kalacağı yokluk adasına gitti. Dördüncü dokunulmazlık oyununu gönüllülerin kaybetmesiyle eleme potasına giren son isim Ayşe oldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir