Survivor’da Nisa’nın şampiyon olmasının ardından Turabi’den paylaşım!

Survivor’da dün aylar süren mücadelenin sonuna gelindi. Survivor’da rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmayı başaran isim Nisa Bölükbaşı oldu. Nisa’nın şampiyonluğu sosyal medyayı ikiye böldü. Bazıları bu sonuçtan memnun olmadı. Survivor’da şampiyonun açıklanmasıyla birlikte eski şampiyonlardan biri olan Turabi’den de bir paylaşım geldi.

Survivor’da Nisa’nın şampiyon olmasının ardından Turabi’den paylaşım!

Survivor’da dün akşam bir sezonun daha sonuna gelindi. Finale Adem ve Nisa kalmıştı. İkisi de halk oylamasına çıktı. Nisa Bölükbaşı, Adem’den daha fazla oy olarak 2022 Survivor şampiyonu oldu.

Böylelikle Nisa, Survivor tarihinde 1. olan 2. kadın yarışmacı olmuş oldu. 2010 yılında da Merve Oflaz kupayı kaldırmıştı. Survivor yarışmasından üçüncü olarak elenen ve finale kalmayı kaçıran Batuhan Karacakaya’nın annesi, sosyal medya hesabından şok bir paylaşım yaptı. “Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun!”

“On gündür her yere yazdım, çırpındım, oğlumun hakkı yine yenecek dedim. Karşılık bulamadım, ben kimim ki? Duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sade hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor! Gitti oğlumun emekleri” yazdı.

Acun Ilıcalı, bu yoruma sessiz kalmadı. Acun Ilıcalı, konuyla ilgili açıklamada bulundu. “Oylamayla ilgili şunu söyleyebilirim; Batuhan’ın hakkı yenmedi. Bunu garanti edebilirim çünkü Nisa, Batuhan’ın üç katına yakın oy aldı.”

“Batuhan’ın annesi ‘Hakkımı yendi’ diyor, ne hakkı yenmiş? Batuhan’ı severim ama hayatında üç oylamaya girmiş, ikisinde elenmiş. Oğlunun emeğinin çalındığını düşünüyorsa, Nisa’nın oyu Batuhan’ın üç katı. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin?”

Survivor’un eski şampiyonu Turabi de tepkilere sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından yaşanan bu tartışmayla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Eski şampiyon Turabi açıklamasında, “Acun abiyle çok kavga ederdim. Birbirimize çok girmişliğimiz vardır ama asla kimsenin hakkını yemez” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir