Szalai İlk 11’e geri dönüyor

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, Göztepe’ye konuk olacak. Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçmek isteyen Fenerbahçe’de mücadele öncesi Vitor Pereira ilk 11’ini belirledi.

Szalai İlk 11’e geri dönüyor

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftada Göztepe’ye konuk olacak Fenerbahçe, İstanbul’da hazırlıklarını tamamladı ve İzmir’e gitti. Vitor Pereira yönetimindeki son antrenman ısınma ve koşu çalışmalarıyla beraber taktik ağırlıklı bir program uygulandı. İzmir’e giden sarı-lacivertliler taraftarları tarafı karşılandı.

MESUT ÖZİL HAZIR

Milliyet’te yer alan habere göre sarı-lacivertli takımda Mesut Özil’den de güzel haberler geldi. Galatasaray derbisinin kahramanlarından Mesut Özil, Göztepe deplasmanında da sahada olacak. Ayak bileğine aldığı darbe sebebiyle Olimpiakos maçını kaçıran Mesut Özil tamamen iyileşti ve bugün ilk 11’de yer alabilecek.

Pereira’dan Göztepe maçında sürpriz! İlk 11’e geri dönüyor – 3. Foto

MERT HAKAN CEZALI DURUMDA

Göztepe ile kritik bir puan mücadelesine çıkacak olan Fenerbahçe’de orta saha değişiyor. Sarı-lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

SZALAI İLK 11’E DÖNÜYOR

Son dönemde yedek kulübesinde kalan Attila Szalai yeniden ilk 11’e dönüyor. Kırmızı kart cezası sebebiyle Tisserand’ın yokluğunda savunmada Macar oyuncu görev yapacak. Teknik direktör Vitor Pereira bugünkü maçta 4’lü sistemle sahada olacak. Galatasaray derbisi ve son Olympiakos maçına bu sistemle çıkılmıştı. Olimpiakos maçının son bölümünde 3’lü savunmaya dönen sarı-lacivertliler son dakikada yediği golle maçı kaybetmişti.

KAHRAMAN CRESPO SAHAYA

Sakatlığı sebebiyle takımdan uzun süredir ayrı kalan Gustavo iyileşti. Son bir haftadır takımla çalışan Brezilyalı futbolcu maç eksiği dışında hazır hale geldi. Derbi maçının ardından Olympiakos maçında da ilk 11’de forma giyen Jose Sosa’nın yoğun tempo sebebiyle Göztepe maçında 90 dakika oynaması zor. Bu nedenle Gustavo ve Sosa’ya en büyük desteği Crespo verecek.

Trabzonspor maçının ardından Galatasaray derbisinde de etkili oynayan hatta gol atan Crespo defansif ve fiziksel açıdan orta sahada önemli rol oynayacak.

CRESPO’NUN YARDIMCISI SOSA OLACAK

İlk 11’de Crespo-Sosa ikilisinin başlama ihtimali daha yüksek. Gustavo’nun ise ikinci yarıda Sosa’nın yerine süre alması söz konusu. Portekizli Crespo bu sezon ligde 6 maçta forma giydi ve 1 gol attı. O gol de Galatasaray derbisinde geldi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir