Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde fiyat muamması… Zam mı geldi, indirim mi oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı sonrası bin 400 markette 30’un üzerinde ürün çeşidinde indirim yapılacağını duyuran Tarım Kredi Kooperatifi marketleri Bursalıları deyim yerindeyse ikiye ayırdı. Kimileri hayal kırıklığına uğradığını, ürünlerin eski fiyatlardan bir farkının olmadığını söyledi, kimileri ise 1 liranın bile önemi olduğunu vurgulayarak bu marketlerin daha fazla yerde açılması gerektiğine dikkat çekti.

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde fiyat muamması… Zam mı geldi, indirim mi oldu?

Ebru TAŞDEMİR – Doğukan BAĞARSAKÇI

Binlerce vatandaşın beklediği o gün geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda temel gıda ürünlerine uygulanacak indirim bu sabah itibariyle başladı, etiketler değişti…

Erdoğan’ın talimatının ardından bin 400 şubeye sahip olan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 30’dan fazla gıda ürününde indirimli satışlar bugün başladı. Değişen etiketler, bugün itibarıyla raflara asıldı.

Bursa’daki vatandaşlar ise indirimi duyar duymaz marketlere akın etti. Norm Haber Muhabiri Ebru Taşdemir Bursalılara indirimi nasıl bulduklarını, hangi temel ihtiyaç ürünlerini tercih ettiklerini sordu, birbirinden farklı yanıtlar aldı.

İşte Bursalıların indirimli gıda ürünlerine verdiği cevaplardan bazıları;

-İndirim falan yok, cuma günü de aynı fiyatlar yazıyor bugün de aynı fiyatlar, hayal kırıklığına uğradım.

– Hiçbir şey alamadım çünkü indirim falanda olduğunu düşünmüyorum, diğer marketlerde de bu ürünler aşağı yukarı aynı fiyatlar ile satılıyor.

-Zeytinyağı almaya geldim ama indirim göremedim almadan gidiyorum.

– Makarna 4 buçuk liraya kadar düşmüş, makarna aldım somonu dışarıda daha pahalıya alıyorum somon aldım. Gayet memnunum fiyatlardan.

-Fiyatlardan çok memnunum, indirim olmuş 1 lira bile olsa önemli gün beraberlik günü dayanışma günü, keşke bu marketlerden her yere açılsa ben uzaktan geliyorum indirim için geldim.

 

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir