Teoman: EYT’li olmak ve insanların dalga geçmesi hoşuma gidiyor

Hemen her röportajında yarı emekli olduğunu, eskisi gibi çalışkan olmadığını ve genelde boş boş dolaştığını itiraf eden rockçı Teoman önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Yeni çalışmalarından bahseden Teoman, kendisine yöneltilen ‘EYT’ (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Teoman: EYT’li olmak ve insanların dalga geçmesi hoşuma gidiyor

Şarkıcı Teoman, Beyoğlu Cihangir’deki bir mekanın çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etti.

Habertürk’ün haberine göre, daha önce, “EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) bana da vurdu” diyen Teoman’a, ‘Maaşınız yattı mı?’ sorusu yöneltildi. Konuyla ilgili konuşan Teoman, “Daha evvelden ben emekliliğimi almıştım ama EYT’li olmak ve insanların dalga geçmesi inanın çok hoşuma gidiyor. Ben seviyorum ya… ‘Teoman bile EYT’li deyince gülüyorlar. Onlar mutlu oluyor diye ben daha çok mutlu oluyorum ve hoşuma gidiyor. Arkamdan ‘EYT’li Teoman’ diye bağıranlar var” açıklamasını yaparak, güldü.

Ünlü şarkıcı, “Emekli hayatı yaşıyorum. Ben yarı emekliyim, sadece vereceğim konserleri ikiye böldüm. Hayatımın hiçbir şeyinden feragat etmedim. Öyle boş boş dolaşıyorum, az film seyrediyorum ve daha çok kitap okuyorum. Artık ben kendime bir ‘tembellik kariyeri’ yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum” şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir