Teröristin saklandığı binada oturan vatandaş konuştu

Taksim’de hain saldırıyı gerçekleştiren teröristin Esenler’de konakladığı tekstil atölyesi görüntülenirken, aynı binada 16 yıldır yaşayan Barış Özen, “Burası kamufle olmak için çok güzel bir bölge, her türlü insana rastlamak mümkün” dedi.

Teröristin saklandığı binada oturan vatandaş konuştu

Geçtiğimiz hafta sonu İstiklal Caddesi’ne bombalı paket bıraktıktan sonra kaçmaya çalışan yabancı uyruklu teröristin Esenler’de bir tekstil atölyesine geldiği öğrenilmişti.

Yapılan araştırma sonucunda teröristin 4 ay buradaki tekstil atölyesinde konakladığı belirlendi.

Yaşam alanı olarak kullanılan tekstil atölyesinin içi görüntülenirken, aynı binada 16 yıldır yaşayan Barış Özen, “Kadının burada oturması bizi çok korkuttu, gerçekten biz burada oturduğunu öğrenince çok korktuk. Ben Cumartesi akşamı yine aynı kıyafetler ile görmüştüm o kadını, gece saat 22.30 sıralarında. Bombadan kaçarken kıyafetlerini gördüyseniz, o kıyafetler vardı üzerinde. Biz hiç şüphelenmedik, çünkü burada bir sürü tekstil atölyesi ve çalışan işçiler var. Onlar gibiydi, bir değişiklik yoktu. Türkiye’nin başı sağolsun gerçekten.

16 yıldır burada yaşıyorum, eskiden burası çok daha iyiydi, mahalle arasındaki tekstil atölyeleri çok berbat duruma getirdi bizi. Burası kamufle olmak için çok güzel bir bölge, her türlü insana rastlamak mümkün burada” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir