TFF 2. Lig’in yıldızı! Bursaspor’dan bir transfer daha!

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor, yeni sezona güçlü bir kadro kurarak başlamak istiyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon Sarıyer ile 2 Lig şampiyonluğu yaşayan deneyimli kanat oyuncusu Sertaç Çam’ı kadrosuna kattı.

TFF 2. Lig’in yıldızı! Bursaspor’dan bir transfer daha!

Süper Lig yolundaki Bursaspor, TFF 2. Lig’de de şampiyonluk kupasını kaldırmak için yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlılar, Ertuğrul Ersoy ve Ertuğrul İdris Furat’ın ardından kadrosuna bir ismi daha kattı.

Bursaspor, Sarıyer’de TFF 2. Lig şampiyonluğunu kazanan 32 yaşındaki Sertaç Çam’ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Ailemize Hoş Geldin Sertaç Çam!” ifadesi yer aldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik de sosyal medya hesabından hoş geldin mesajı paylaştı.

‘YAŞANILACAK ŞAMPİYONLUKLAR VAR’

Bursaspor Proje Kurulu Başkanı ve Bursastore Sorumlusu Enbiya Topal, “Kazanılacak kupalar, yaşanılacak şampiyonluklar varmış” dedi, imzayı attı. Hoş geldin Sertaç” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir