Threads masaüstü uygulaması indirme! Threads İnstagram nasıl indirilir?

Threads on İnstagram WEB konusu bir anda tüm dünyanın gündeminde oturdu. Kısa sürede 10 milyon kullanıcıyı aşan Twitter muadili uygulama platformu Threads büyük çıkış yaptı. Elon Musk’ın Twitter’a yönelik skandal kararlarının ardından milyonlarca kullanıcı tepki göstermek için Mark Zuckerberg’in kurucusu olduğu Threads uygulamasının yolunu tuttu. Peki, Threads İnstagram nasıl indirilir? İşte Threads masaüstü uygulaması indirme ve detaylar…

Threads masaüstü uygulaması indirme! Threads İnstagram nasıl indirilir?

Threads on İnstagram WEB sürümü araştırılıyor. Kullanıcılar Twitter’a rakip olarak doğan yeni sosyal medya platformunu indirmenin yollarını arıyor. Mobilde cihazların uygulama mağazalarında indirilirken internet ve WEB sürümünü indirmek biraz daha karmaşık görünüyor. Dünya genelindeki milyarlarca Android ve iOS kullanıcısı için mağazalara yüklenen Threads uygulamasına kayıt yaptıranların sayısı sadece 7 saatte bile 10 milyonu aştı. Büyük ilgi gösterilen platformun kısa sürede Twitter’ın yerini alması bekleniyor. Peki, Threads İnstagram nasıl indirilir? İşte Threads masaüstü uygulaması indirme yöntemi…

THREADS ON İNSTAGRAM WEB

Twitter’da Elon Musk’ın kararıyla görüntüleme sınırı getirilmesi milyonların tepkisini çekmişti. Hal böyle olunca Mark Zuckerberg’in geliştirdiği Threads on İnstagram uygulaması büyük ilgi gördü. İlk saatlerinde bile kullanıcı sayısının milyonları aştığı uygulama İnstagram ile entegre şekilde çalışıyor.

THREADS ON İNSTAGRAM WEB | Threads masaüstü uygulaması indirme! Threads İnstagram nasıl indirilir?

THREADS MASAÜSTÜ UYGULAMASI İNDİRME!

Popüler sosyal medya uygulaması İnstagram ile entegre mantıkla çalışan Threads, kısa sürede milyonlar tarafından indirildi. Android’in uygulama sepeti olan Play Store ile iOS’un uygulama sepeti olan App Store’da kısa sürede yerini alan uygulama büyük beğeni topladı. Fakat uygulamanın WEB sürümü henüz bulunmuyor. Threads’i kullanmak isteyenler mobil cihazlarından giriş yapmak zorunda kalıyor.

THREADS İNSTAGRAM NASIL İNDİRİLİR?

Threads’te üyelik oluşturmak için Instagram hesabınızı bağlamanız gerekiyor, çünkü iki platform birbirine entegre şekilde çalışıyor. Bu işlem sırasında Instagram’daki kullanıcı adınız, fotoğrafınız, açıklamalarınız da sizin onayınızdan sonra Threads’e aktarılıyor. Daha sonra dilerseniz tüm Instagram bağlantılarınızı Threads’ten takip edebiliyorsunuz veya aralarından takip etmek istediklerinize -henüz hesap açmamış olsalar dahi- takip etme bağlantısı gönderebiliyorsunuz. Böylece şu anda Threads kullanıcısı olmayan Instagram takipçileriniz, platformu kullanmaya başladığında sizin takip isteğinizle karşılaşıyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir