Timsah Arena çilesi…

Norm Haber yazarı Ümit Akkuş’ın geçtiğimiz günlerde değindiği, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı çevresindeki eksik demir ızgaralar bir kez daha gündeme geldi. Bursaspor-İnegölspor maçına otomobiliyle geldiği değerlendirilen bir taraftarın aracı, eksik ızgara nedeniyle kanala sıkıştı.

Timsah Arena çilesi…

Norm Haber yazarı Ümit Akkuş, 10 Ekim 2022 tarihli yazısında Timsah Arena-Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki eksikliklerden bahsetmiş, stadyum çevresindeki yürüyüş yollarının karanlık olması ve bazı demir ızgaraların yokluğuna değinmişti.

Akkuş’un Bursaspor-Tarsus İdman Yurdu müsabakası sonrası kaleme aldığı eksiklikler, Bursaspor-İnegölspor maçıyla birlikte bir kez daha gündeme geldi.

Demir ızgaraların eksikliğini fark etmeyen bir sürücünün otomobili buraya sıkıştı. Otomobilin tekerleği taraftarların yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

AYDINLATMA PROBLEMLERİ

Aydınlatma konusundaki yetersizlik nedeniyle de çok sayıda aile ve çocuklarının merdivenlerden düşmesi, taraftarın şikayet ettiği konulardan biri oldu.

TÜRK BAYRAĞI YİNE YOK

Ümit Akkuş’un köşesinde değindiği bir diğer eksiklik olan Türk bayrağının yokluğu ise bu maçta da giderilmedi.

Taraftarın İstiklal Marşı okunduğu sırada cephe selamı vermek istediği şanlı Türk bayrağı, bugün de sadece Nilüfer Belediyesi’nin kurumsal locasında bulunuyordu.


YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir