Torrent ilk 11’de 4 değişikliğe gidiyor

Galatasaray’da teknik direktör Domenec Torrent, Yukatel Kayserispor maçında ilk 11 değişikliğine gidiyor.

Torrent ilk 11’de 4 değişikliğe gidiyor

Galatasaray’ın başında çıktığı 4 maçta galibiyet alamayan Domenec Torrent, Yukatel Kayserispor karşılaşması ile sıkıntılı günlere son vermek istiyor. Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, Torrent Alanya’da şans tanıdığı 4 futbolcusuna kesik atıp ilk 11’de yer vermeyecek.

Domenec Torrent, takım savunmasında başarılı görülen Kayserispor karşısında kilidi açmak adına ofansif bir kadro sürecek. Sarı-kırmızılı takım hafta sonundaki karşılaşmada sahaya 4-2-3-1 dizilişi ile çıkacak.

Haberde bu sezon hayal kırıklığı yaratan Taylan Antalyalı’nın artık ilk 11 oyuncusu olmadığı belirtilirken, ön liberoya yeni transfer Erick Pulgar geçecek. Orta sahada Berkan’ın yerine de Cicaldau’nun 8 numara pozisyonunda sahaya sürülmesi bekleniyor. Torrent kanatlarda ise Emre Kılınç ve Kerem Aktürkoğlu’na görev verecek.

İspanyol teknik adamın, Kayserispor maçı için bir sürprize hazırlandığı ve forvet arkasında bu kez Halil Dervişoğlu’nu görevlendireceği ifade edildi. Son maçta Babel ile gol arayan Cim Bom’da hem Gomis hem de Mohamed’e kavuşan Torrent tercih hakkını ise antrenman performansına göre maç günü kullanacak ve bu ikiliden biri santrfor olarak forma giyecek.

Son maçta sağ bekte başlayan Ömer Bayram da kulübeye geri dönecek bu bölgede Sacha Boey sahada olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray ile Yukatel Kayserispor 12 Şubat Cumartesi günü oynanacak. Nef Stadı’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

– Galatasaray’ın muhtemel ilk 11’i

Pena, Boey, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Pulgar, Cicaldau; Emre, Halil, Kerem, Gomis(Mohamed)

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir