Tuğba Ekinci fakirlere savaş açtı: Görmek isteyen parayı verecek

Açıklamalarıyla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci, “Çalıştığımız yere fakirleri almıyoruz. 10 metreden fazla yaklaştırmam, haydi yallah” dedi. Ünlü şarkıcının bu çıkışıyla fakirlere savaş açtığı düşünüldü.

Tuğba Ekinci fakirlere savaş açtı: Görmek isteyen parayı verecek

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, “Çalıştığımız yere fakirleri almıyoruz. 10 metreden fazla yaklaştırmam, haydi yallah” dedi. Ünlü şarkıcının bu çıkışıyla fakirlere savaş açtığı düşünüldü.

SAAT KISITLAMASI İŞİME GELİYOR

Tuğba Ekinci, “Bayramda Bodrum’da sahne alacağım. Saat kısıtlaması devam ediyor. İnsanlar uyuz olacak ama inanır mısınız benim işime geliyor. Geç saatte sahne alıp eve gittiğimde saat 04.00-05.00’i gösterdiğinde, ‘Herkes ne güzel yatağında uyurken ben bu saatte dışarıdayım’ diye üzülüyordum. 01.00’e kadar olmasa hem benim açından iyi hem de izleyici için iyi… Sabah olunca işine gidiyor. Vücudu da yorulmuyor. Alkol satan yer de ona göre zamanlama yapıyor. Tepki gösteren sanatçılar art niyetli” diye konuştu.

Sahne fiyatlarının 1-2 milyon TL arası olmasına ise şarkıcı, “Gayet iyi oldu, bedavaya eğlence yok. Görüyorsunuz hayat pahalılığını, ne alaka? Ona göre eğlence var. Kadın var, bar var ve eğlence var. Çalıştığımız yere fakirleri beklemiyoruz. Zenginler gelsin. Fakirleri içeri almıyoruz. Fiyatlar normal, daha da pahalı olması gerekiyor” diyerek tepki çekecek sözler sarf etti.

BENİ YAKINDAN GÖRMEK İSTEYEN PARAYI VERECEK

Sahne fiyatı sorulan Ekinci, “Menajerimi arayın. Her zaman pahalı bir kadın oldum. Ama tabii yerine göre. Bazı arkadaş, eşimiz ve dostumuzun mekanların da bütçemizi küçültüyoruz. Ama beni yakından görmek isteyen parayı verecek, parasız yok. 10 metreden fazla yaklaştırmam, haydi yallah” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir