Tuğçe Tayfur, nişanlısı Burak Kalfa’dan ayrıldı

Yaklaşık 30 yıllık ilişkilerini 2007’de sonlandıran şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur (34), iş insanı sevgilisi Burak Kalfa ile eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişana anne Necla Nazır gelirken baba Tayfur gelmemişti. Tuğçe Tayfur’un Burak Kalfa ile yollarını ayırdığı ortaya çıktı.

Tuğçe Tayfur, nişanlısı Burak Kalfa’dan ayrıldı

Tuğçe Tayfur, kendisi gibi müzisyen olan yedi yıllık eşi Taner Şafak ile 2019’da boşandı. Tuğçe Tayfur’un o dönem evli iş insanı Tolga Bayar’la aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Tuğçe Tayfur’un eski eşi Taner Şafak, iki yıl önce “Söylemezsem Olmaz” programına bağlanarak konu hakkında konuşmuştu.

Şafak, “Necla Hanım aradı ve oğlum Efe’nin beni özlediğini söyledi. Yanlarına gittim ama kapı açılmayınca içeride Tolga Bayar var sanıp korktum. Bağırdım, polis çağırdılar. Ateş açtığım doğru değil, kendilerini temize çıkarmak için bana iftira atıyorlar. Tuğçe Hanım, karısı ve çocuğunu kapı önüne atmış bir adamla birlikte. Psikolojik problemleri var” dedi.

Taner Şafak hakkında iki ay uzaklaştırma kararı aldıran Tuğçe Tayfur ise şöyle konuştu; “Bu kişi (Taner), annem ve oğlumun evde olduğunu bilerek, sinkaflı küfürler, tehditler, hakaretler etti. Kapıyı tekmeledi ve silah sıktı.” Şarkıcı Tuğçe Tayfur, iş insanı Tolga Bayar’ın eşi tarafından yuva yıkmakla suçlanmıştı. Tayfur ise iddiaları kabul etmemişti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Tuğçe Tayfur, “Atıp, tutuyordun ya ‘boşanma davası’ diye. Benim evli bir adamla, mutlu mesut evinde olan bir adamla işimin olmayacağını herkes bilir. Ben bu adam davasını açana kadar arkadaşı oldum. Kimseyi kandırmadım, ne dediysem arkasındayım” dedi.

 

Tayfur, sözlerine, “Bu arada; keşke böyle olmasaydı, keşke daha farklı olsaydı her şey. Ama sen bana ahlak bekçiliği yapmaya çalışırken kasetlerin ortalıkta dolaşıyor. Anneme laf atana kadar onları kaldırt bence” diyerek devam etti.

Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda iş insanı Burak Kalfa’dan evlenme teklifi almıştı. Otelde arkadaşlarıyla yemek yerken gelen teklifi kabul eden Tayfur, mutlu anların fotoğraflarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmıştı.

İkili, 16 Eylül’de aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nişanlandı. Tuğçe Tayfur, nişan fotoğraflarını da nazar boncuğu emojisi ve “16.09.2022” mesajı ile Instagram hesabından yayınladı. Aile bireylerinin yer aldığı karelerde, 76 yaşındaki şarkıcı Ferdi Tayfur’un olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Evlilik yolunda ilerleyen Tayfur ile Kalfa’nın ilişkisi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Nikah masasına oturmaya hazırlanan ikili, yollarını ayırdı. Çift, birbirlerini sosyal medyadan da sildi.

Kalfa, daha sonra konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Burak Kalfa, “Hakkımızda çıkan haberler doğrudur. Tuğçe Tayfur Hanım ile ilişkimiz saygı çerçevesinde bitmiştir. Gönlü, yüreği, bahtı açık olsun” dedi. Tayfur ise suskunluğunu koruyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir