Türkiye Tek Yürek: Bursa firmaları da destek verdi

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Türkiye Tek Yürek adlı ortak yayına Bursa firmaları da katıldı.

Türkiye Tek Yürek: Bursa firmaları da destek verdi

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın, tüm kanallarda aynı anda ekranlara geldi.

200 TELEVİZYON İLE 562 RADYO KATILIYOR

Ortak yardım kampanyası yayınına dijital, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası yaklaşık 200 televizyon ile 562 radyo katıldı. Türkiye’deki ortak yayın, KKTC ve Azerbaycan’dan da ekranlara yansıtıldı.

Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılan ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek oldu.

BURSALI FİRMALARIN BAĞIŞLARI

Ortak yayına Bursa’dan katılan ilk firma Özdilek Holding oldu. Özdilek Holding CEO’su Sertaç Ünal, Özdilek Holding olarak 20 milyon lira yardımda bulunduklarını duyurdu. Özdilek’in daha önce de depremzedelere 10 milyon Türk Liras bağışladığı öğrenildi.

Bir diğer Bursa firması Estetik İnternational da yayına katılarak 1 milyon TL bağış yaptı.

Bursa’dan yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir şehit yakını otomobil almak için biriktirdiği 600 bin TL’yi bağışladı.

Veysel Bakgör, Bak Yapı adına 20 milyon TL bağışta bulundu.

Torunlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun 20 milyon TL bağışladı.

Diğer Bursa firmalarının da yayına katılması beklenirken, bağış yapan fakat yayındaki yoğunluktan ötürü ismi henüz açıklanamayan firmaların da olduğu tahmin ediliyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir