Türkoğlu’ndan Bursaspor’a destek ziyareti

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Türkoğlu’ndan Bursaspor’a destek ziyareti

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu parti yönetimi ile birlikte Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür’ü ziyaret etti.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen ziyarette İYİ Parti Bursa teşkilatı ve Bursaspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Sinan Bür’e yeni görevinde başarılar dileyen Türkoğlu, “Bursaspor’un yeri burası değil. En yakın zamanda hak ettiği yerlere yükselmesini temenni ediyorum. Bursaspor için elimden geleni yapacağım” dedi.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Türkoğlu, “Bursa’mızın en önemli marka değeri Bursaspor’u yeniden ayağa kaldırıp asıl yeri olan süper lige çıkarabilmek için elini taşın altına koyan Sn. Sinan Bür başkanlığındaki Yönetim Kurulunu ziyaret ederek başarılar diledik. İnanıyoruz ki, Bursa marka değerine sahip çıkıp yeniden eski günlerine dönecektir.” notunu düştü.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir