‘Twilight’ yıldızı Kristen Stewart evlilik ve çocuk planlarını açıkladı

“Twilight” (Alacakaranlık) serisiyle geniş kitlelerle tanınan Kristen Stewart, nişanlısıyla yumurtalarını dondurduklarını açıkladı.

‘Twilight’ yıldızı Kristen Stewart evlilik ve çocuk planlarını açıkladı

33 yaşındaki ABD’li aktris Kristen Stewart, 36 yaşındaki nişanlısı Dylan Meyer’la çocuk sahibi olmaya açık olduklarını söyledi.

“Sıska Değil Ama Şişman Değil” podcast’ine katılan Stewart, çocuk sahibi olma olasılığına, yumurtalarını bile dondurduklarını söylerken, “Evet, muhtemelen” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu, “Yumurtalarımızı ve diğer gerekli şeyleri dondurmak gibi gerçekten sinir bozucu şeyler yaptık. Yani eğer istersek, çocuk yapabiliriz… Biz bu olasılığı açık tutuyoruz.” diye ekledi.

Senarist sevgilisi Meyer’la 2019’da çıkmaya başlayan ünlü aktris, Kasım 2021’de de nişanlandıklarını açıklamıştı.

“SIRADAN İNSANLAR GİBİYİZ” 

Ünlü oyuncu ayrıca podcast sunucusu Amanda Hirsch’e evlenme süreçleriyle ilgili de güncelleme verdi.

“İkimiz de gerçekten sıradan insanlar gibiyiz. Ve böylece, ‘Benimle evlen’ şeklinde geniş kapsamlı geleneksel şeyi de yaptık. Ayrıca hiçbir zaman bir düğün planlamadık çünkü ‘Bunu bir nevi başardık’ dedik.”

“Ama bunu yapacağız. İlk filmimi yaptıktan sonra bizim için uygun olan çok rahat bir planımız olacağını düşünüyorum.” diye ekledi.

Stewart, Lidia Yuknavitch’in anı kitabı “The Chronology of Water”ın uyarlamasıyla ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini yapacağını açıkladı.

Ünlü oyuncu, “O halde evlenmeden önce bunu yapmam gerekiyor. Çünkü davetiye göndermeli ve insanlara buna hazırlanmaları için zaman vermeliyiz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir