Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan sinir krizi geçiriyor

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 21. bölümü ile salı akşamı izleyiciyle buluştu. Bölüm finalinde Mine, Somer’le konuşurken Türkan her şeyi duydu. Heyecan Dolu bölümün ardından Üç Kız Kardeş 22. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak edildi. Üç Kız Kardeş 22. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve detaylar…

Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan sinir krizi geçiriyor

Üç Kız Kardeş 11 Ekim Salı akşamı yayınlanan 21. bölümde Nesrin, Mine’nin bebeğiyle birlikte Türkan’la aynı evde yaşadığını öğrenir ve Türkan’ı evine göndermek istemez. Türkan’ı annesinin evine götürmek için gelen Somer ve Nesrin restleşir. Bu kavgaya tanık olan Türkan annesine hamile olduğunu söyler.

Mine’nin giderek artan lohusa depresyonu Kiraz bebeğe zarar verecek boyuta gelir. Rüçhan, Mine’nin tüm hareketlerini kontrol altında tutmaya çalışırken hamileliğinin ilk günlerinde olan Türkan, Mine’ye anlayışla yaklaşır.

Özer, Nesrin Hanımın Somer ve Mine ilişkisine tepkisini haklı bulur ve Nesrin’le konuşmaya giderek daha yapıcı olmaları gerektiğini anlatır. Aileler bir arada yemek yemeğe ve torunlarının doğumunu kutlamaya karar verir. Somer, eşi Türkan’a hamilelik hediyesi olarak muazzam bir hediye alır.

Türkan’ın hamileliğini aile içinde saklamaya karar verirler. Türkan’ın niyeti Rüçhan’ın yanına yerleşmeden kendi evlerine taşınmaktır. Rüçhan’ın planı ise Mine’yi evden gönderip Türkan ve Somer’le birlikte yaşamaktır.

Derya, Hakan’ın gidişinin ardından yaşadığı üzüntüyü kız kardeşleri ve Serdar’ın varlığıyla atlatır. Serdar’ın üniversiteye gitme vakti yaklaştıkça Dönüş ve Serdar arasındaki ayrılık telaşıyla birlikte aşk duygusu da artar.

Sadık, kardeşi Fatih’in Derya’yla konuşup Derya’ya babası olduğunu söylediğini öğrenir. Mine, Somer ve Türkan’ın evinden ayrılacak mı? Rüçhan, istediği gibi Türkan’ı kendi evinde tutabilecek mi? Somer ve Türkan, yeni doğacak bebeklerinin mutluluğunu yaşayabilecek mi?

11 Ekim Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş 21. bölümünde neler oldu? İşte Üç Kız Kardeş 22. bölüm fragmanı ve detaylar…

Nesrin, Dönüş’ün hikayesini anlattı  Derya, annesinin hastalığında Fatih’ten öğrendiği gerçekle savaşmış ancak çok yorulmuştur. Nesrin, Dönüş’ün evlatlık olduğunu yıllarca herkesten saklasa da Derya bu gerçeği öğrenip annesinin karşısına çıkar. Nesrin, Dönüş’ün hikayesini gözyaşları içinde Derya’yla paylaşır.

Nesrin, Özer’den hesap sordu  Nesrin, Türkan’a yapılan haksızlık karşısında susmaz. Özer’le konuşan Nesrin, Türkan’ın Mine’yle aynı evde nasıl yaşadığının hesabını sorar. Özer Nesrin’e her şeyin düzeleceğinin yoluna gireceğinin teminatını verir.

Nihat, kıskıvrak yakalandı  Nihat’ın dolandırıcılık yaptığını öğrenen Somer, harekete geçer ve Nihat’ı ihbar eder. Mustafa, Somer’e destek olarak Nihat’ı kaçmak üzere yakalar. Dolandırıcılık yapan Nihat, polis tarafından emniyete alınır.

Türkan, Kiraz’ın babasının Somer olduğunu öğrendi  Mine, aile arasında yapılan kutlamanın neden yapıldığının peşine düşer. Türkan’ın hamile olduğunu öğrenen Mine, kutlama yemeğinin yapıldığı yere gider. Somer’le Mine tartışırken Türkan nasıl bir yalanın içinde olduğunu duyar.

Üç Kız Kardeş 22. bölüm fragmanı  Türkan Somer ile Mine’nin konuşmalarına şahit oluyor. Somer’in Mine ile birlikteliğinden çocuğu olduğunu öğrenen Türkan adeta yıkılıyor. Sinir krizi geçiren Türkan, başta Somer olmak üzere yemekte bulunan herkese kızar. Türkan, Somer’i unutacağını söyleyerek mekanı terk ediyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir