UEDAŞ ekipleri sahada! 7/24 dört mevsim kesintisiz mesai

UEDAŞ saha ekipleri, kesintisiz enerji hizmeti verebilmek için arıza, onarım ve bakım alanında saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zorlu koşullarda ve her şartta dört mevsim 7/24 mesaide olan ekipler, vatandaşın memnuniyeti için faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

UEDAŞ ekipleri sahada! 7/24 dört mevsim kesintisiz mesai

HABER: EBRU TAŞDEMİR – DOĞUKAN BAĞARSAKÇI 

Güney Marmara’da elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, Bursa başta olmak üzere Çanakkale ve Yalova’da  5 milyonun üzerinde kişiye hizmet veriyor.

4 ilde toplam 50 bin kilometre enerji dağıtım hattıyla 25 bin trafo üzerinden 3.3 milyon abonesine 24 saat  ve kesintisiz enerji dağıtıyor.

SCADA İLE KESİNTİLER KONTROL ALTINDA

Dünyayı 1.2 kat dolaşan elektrik ağında dijital dönüşüm için yatırımlarını sürdüren UEDAŞ, SCADA sistemi ile elektrik şebekesini uzaktan kontrol edebiliyor. Bu sayede elektrik kesintilerinin büyük bir kısmını 5-10 saniye içerisinde giderilirken, tüm şebeke 7/24 uzaktan izlenerek kontrolü sağlanıyor.

Yer altı kabloları ve havai hatlara da sokak lambalarında olduğu gibi hızla müdahale gerçekleştiren UEDAŞ ekipleri, bakım çalışmaları ile kesintisiz enerji için sahada aralıksız mesai harcıyor.

SAKOME İLE MAKSİMUM İŞ GÜVENLİĞİ

İş Sağlığı Güvenliği’nde proaktif yaklaşımlarla hayata geçirilen Saha Kontrol Merkezi (SAKOME) ile ekiplerin mesai başlangıcında ve bitiminde görüntülü teyitleri alınarak iş sahaları daha da güvenli hale getiriliyor.

Ekiplerin kullandığı sepetli araçların iç ve dış kısımlarına yerleştirilen kameralar aracılığı ile trafik seyir durumundan, arızaya müdahale aşamalarına kadar tüm safhalar kayıt altına alınıyor. Geliştirilen bu sistem ile olası iş kazalarının minimuma indirilmesi hedefleniyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir