Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: Bugün Ukrayna yeni kararlar aldı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, “Ülkemizin doğusunda önemli sonuçlarımız var. Bugün Ukrayna kendini savunmak için kararlar aldı. Hepsi hayata geçirilecek” dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: Bugün Ukrayna yeni kararlar aldı

Rusya’nın Ukrayna’daki Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerini Rusya topraklarına katmasının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski’den yeni bir açıklama geldi.

Zelenski sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkemizin doğusunda önemli sonuçlarımız var. Bu konuda zaten yeterince kamu bilgisi var. Herkes Donetsk bölgesindeki Liman’da neler olduğunu duydu. Bunlar bizim için çok şey ifade eden adımlar” dedi.

‘UKRAYNA KENDİNİ SAVUNMAK İÇİN YENİ KARARLAR ALDI’

Zelenski, Ukrayna’nın yeni savunma kararları aldığını belirterek, “Tüm topraklarımızı özgürleştirmeliyiz ve bu, uluslararası hukukun ve insani değerlerin Rusya kadar küstah bir devlet tarafından bile olsa hiçbir terör yanlısı devlet tarafından çiğnenemeyeceğinin en iyi kanıtı olacaktır. Bugün Ukrayna kendini savunmak için kararlar aldı. Hepsi hayata geçirilecek. Tek bir şey için çalışıyoruz. Zafer!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir