Uludağ Elektrik ailesi iftarda buluştu

Uludağ Elektrik dağıtım ve perakende şirketleri, geleneksel hale getirdiği Ramazan buluşmalarında çalışanlarıyla Bursa’da iftar yaptı. Merinos AKKM’de yaklaşık 2 bin kişiyi bir araya getiren programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Uludağ Elektrik ailesi iftarda buluştu

Uludağ Elektrik şirketleri, kurum aidiyetini pekiştirmek ve Ramazan Ayı’nın getirdiği birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak amacıyla her yıl çalışanlarıyla iftar sofrasında bir araya geliyor.

Şirketin bu yıl düzenlediği iftar programının en geniş kapsamlısı Bursa’da gerçekleştirildi. İftara Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı’nın yanı sıra yöneticiler, Uludağ Elektrik çalışanları, aileleri ve basın temsilcileri de katıldı.

Programın ev sahipliği konuşmasını yapan Uludağ Elektrik CEO’su İsmail Ergüneş , “Öncelikle her birinize bu güzel Ramazan akşamında iftar davetimize katıldığınız için çok teşekkür ederim. Mübarek Ramazan ayınızı kutlar, iftar davetinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere 2022 Uludağ Enerji ailesi için yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Actis ile gerçekleştirdiğimiz devir işleminin hepimiz için yeni başlangıçların habercisi olduğunu belirtmek isterim. Çok uzun süreli istişareler sonucu gerçekleştirdiğimiz bu devirle, önemli bir global fon şirketinin ülkemiz ve sektörümüz adına yatırım yapmasına vesile olmanın gururunu yaşıyoruz. Dağıtım ve perakende şirketlerimizle ile birlikte örnek bir kuruluş ve hizmet bölgesi haline getirdiğimiz markamızı bundan sonraki süreçte de el birliğiyle çok daha ilerilere taşıyacağınıza inancımız sonsuz. Bu değişimin tüm Uludağ Enerji ailesi için hayırlı olmasını diliyor, sahip olduğunuz vizyon ve misyonu Actis bünyesinde de sürdürülmesini temenni ediyoruz” dedi.

Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ise pandemide ara verilen iftar organizasyonlarına tekrar başlamanın mutluluğuna dikkat çekerek, “Ramazan Ayının birleştirici gücü ile bu iklimin güçlü manevi atmosferinde hep beraber oruçlarımızı açtık. Yaşam içerisinde karanlıklardan aydınlığa yol alıp, huzurlu bir yaşantıya kavuşmak hepimizin en büyük temennisi. Hayatı aydınlatan bir şirket olarak, bu mecazi kullanımın yanı sıra fiziki aydınlığın da günlük hayatlarımız için ne kadar önemli bir yeri olduğunu çok iyi biliyoruz.Sizler yaptığınız çalışmalarla, şehirlerimizin ve evlerimizin aydınlanmasına, ülkemizin üretmesine, gelişmesine, kalkınmasına çok önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Ramazan ayı kalplerimizi aydınlatırken, sizler de zorlu koşullar altında, özveriyle çalışarak evlerimizin aydınlanmasına vesile oluyorsunuz. Bu akşam da gördüğümüz üzere; Bursa’nın en büyük ailelerinden birisiyiz. Gücümüzü, siz değerli çalışanlarımızdan alıyoruz” ifadelerine yer verdi.

UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı da şirketin hizmet bölgesindeki başarılı çalışmalarına dikkat çekerek, “Sahip olduğumuz bu birlik ve beraberlik duygusu ile birlikte hizmet verdiğimiz Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir’de ve Güney Marmara’nın dışında da her daim ülkemiz için sizler ile birlikte dayanışma içinde olduk, bundan sonraki süreçte de aynı gayret ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir