Ümit Meral: Yeşil Bursa’mızı hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız

Gelecek Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ümit Meral, Bursalılara seslenerek “Ulu şehrimiz Bursa’mıza, milletimize hizmet için diyoruz ki iktidar olacağız. Bursa’mızı Meclise taşıyacağız, yeşil Bursa’mızı hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Ümit Meral: Yeşil Bursa’mızı hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız

Gelecek Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Ümit Meral, Bursalılara seslendi.

Bursa’nın sorunlarını 3 yıldır vatandaşlardan dinleyerek çözüm önerileri hazırladığını ifade eden Ümit Meral şunları söyledi:

‘BU YOLDA BİZ DE VARIZ’

“Değerli Bursalı hemşerilerim;

Bir tohumdan fidan, fidandan çınar yapan kurucu şehrimiz Bursa’mızın kökleri tüm Türkiye’yi saracak ve devletimizin omurgasının yeniden ehliyet ve liyakatle Bursa’dan başlayarak restore edeceğiz.

Siyasette doğru ve dürüst siyasetçilerin sayısının artmasının gerekli olduğuna inanarak, ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemeçte, Bursa’mızın ve Bursalı hemşerilerimizin sorunlarına çözüm olabilmek adına ‘bu yolda biz de varız’ diyoruz.

Memleketimize hak ettiği değeri göstermeyen, Bursa ve Bursalı hemşerilerimiz yerine sadece kendilerini düşünen siyasetçiler tarafından yönetilen Bursa’mızı sanayi, tarım ve turizm açısından lider şehir yapma adına çıktığımız bu yolda hedeflerimiz büyük ve siyaseti sadece Bursalı hemşerilerimizin çıkarlarını gözeterek yapacağımızın sözünü 3 senedir sokak sokak gezerek verdik.

‘RESMİ BAŞVURU YAPARAK VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRMENİN İLK ADIMINI ATMIŞ BULUNUYORUZ’

Ve şimdi, Gelecek Partimize resmi başvurumuzu yaparak hemşerilerimize verdiğimiz bu sözü yerine getirebilmenin ilk adımını atmış bulunuyoruz.

Biz siyasetin öncüsüyüz, bizim hedeflerimiz var. Temiz ve ahlaklı siyaset anlayışımızı ülke siyasetine egemen kılacağız!

‘YEŞİL BURSA’MIZI HAK ETTİĞİ GÜZELLİKLERLE BULUŞTURACAĞIZ’

Ulu şehrimiz Bursa’mıza, Milletimize hizmet için diyoruz ki iktidar olacağız!

Bursa’mızı meclise taşıyacağız, yeşil Bursa’mızı hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.

Projelerimiz var, Bursa’mızın sorunlarını 3 yıldır vatandaşlarımızdan dinleyerek çözüm önerileri çalışmalarımızı tamamladık. Hemşerilerimize sözümüz; Bursa’mıza taahhüt ettiğimiz projelerin tamamını hayata geçirmeden bu yoldan geri dönmeyeceğiz ve hemşerilerimizin sorunlarının çözümünün her mecrada takipçisi olacağız.

Milletin karşısında olanlarla değil, milletin menfaatlerinin karşısında duranlarla değil, milletin sorunlarını görmezden gelenlerle değil, Biz milletle beraberiz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir