Ümit Özdağ Bursa’da: Türk milletinin uyumadığını gösteriyorsunuz

Bir dizi program için Bursa’ya gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, vatandaşlarla Kent Meydanında bir araya geldi.

Ümit Özdağ Bursa’da: Türk milletinin uyumadığını gösteriyorsunuz

Haber – Görüntü: FİKRET TURAN

Bursa programına Mudanya ziyaretiyle başlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sonrasında Gemlik ve Kent meydanına geldi.

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı, Osmangazi Belediye Başkan adayı İbrahim Tugay Ateş ve partililer ile Kent Meydanında vatandaşlarla buluşan Ümit Özdağ, Bursalılara seslendi.

‘EVET, TÜRK MİLLETİNİN UYUMADIĞINI GÖSTERİYORSUNUZ’

Suriyeli sığınmacı sorununa dikkat çeken Özdağ şunları söyledi:

“Evet Türk milletinin uyumadığını gösteriyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Ülkemize yönelik AK Parti’nin yanlış politikaları sonucunda Gerçekleşen örtülü istilaya karşı Türk milleti her geçen gün tepkisini Zafer Partisi’nin önderliğinde daha güçlü bir şekilde ortaya koyuyor.

Bugün ülkemizde sayıları 13 milyona ulaşan sığınmacı ve kaçaklarla ilgili olarak AK Parti’nin izlediği politikalar Türkiye’yi adeta Avrupa Birliği’ni korumak için Avrupa kalesinin önünde hendek ve dünyanın lunaparkı haline getirdi. Avrupalılar Erdoğan’a teşekkür ediyorlar. Neymiş? Eğer Erdoğan onlara yardım etmese sığınmacıları burada tutmazsa Avrupa mahvolurmuş. Evet, doğru.

‘MİSAFİRLİĞİN UZAYANI, EV SAHİBİNE EZİYETTİR’

27 tane Avrupa ülkesini mahvedecek kalabalık sadece Türkiye’ye geliyor. Türkiye mahvolmuyor mu? Oluyor. Oluyor tabii her geçen gün bunun bedelini Türk milleti olarak birlikte ödüyoruz. Yılda 11 milyar dolar ödüyoruz. Bu Türk halkının cebinden çıkıyor. Avrupa Birliği’nin Dünya Bankası’nın vermiş olduğu paralar, bunların hiçbir önemi yok on 12 milyar dolar verdiler toplam. Bizim millet olarak harcadığımız ise 164 milyar dolar. Hastaneye gidiyorsunuz. Hastanede sığınmacı sizden sonra geliyor, sizin önünüze geçiyor. Onun da parasını veriyorsunuz Bunu da 10 yıldan beri yapıyorsunuz.

Evet Türk milleti mazlumun yanındadır. Biz düşenlere yardım ederiz. Ama misafirliğin uzayanı, ev sahibine eziyettir, artık eziyet görüyoruz.
bu eziyete bir son vermenin zamanı geldi.

‘1 NİSAN’DA SIĞINMACILARIN YARDIMINI KESECEĞİM’

Eğer Bursa’da, büyükşehirde, sevgili Bursalılar, Bayram Kazancı’ya oy verirlerse, bayram Başkan adına size söz veriyorum. 1 Nisan günü imzalayacağı ilk kararda sığınmacılara ve kaçaklara Bursa Belediyesi’nin yapmış olduğu bütün yardımları kesecek, durduracak. Bursa’ya Sığınmacıların açmış olduğu ruhsatsız dükkanların hepsini kapatacak.
Bursa’da Türk esnafı iş yapacak. Bursalıların 1 liraya satın aldıkları bir belediye hizmetini bu ülkede bu şehirde sığınmacı olarak, kaçak olarak ise 3 liraya alacaklar. Neden? Çünkü siz vergi veriyorsunuz. Bu ülke için çalışıyorsunuz ve burada adaleti ancak böyle tesis edebiliriz. Hiç kimse 4 aile, 5aile kamu sağlığını tehdit edecek şekilde aynı evde yaşayamayacak.
Bursa’yı sığınmacılar için, kaçaklar için bir cazibe merkezi olmaktan Zafer Partisi belediyeciliği çıkaracak. Söz veriyorum size.

Sevgili Bursalılar bakın eğer bugün 5 milyon kayıtlı 2 milyon kayıtsız Suriyeli yaşıyor bu ülkede 7 milyon. Kalırlarsa 2040 yılında 16 sene sonra sayıları 21 milyon olacak.
Soruyorum size bu ülkenin kalkınması mümkün mü? Bu ülkenin bu şekilde barışı muhafaza etmesi mümkün mü? Onun için hepinizden Zafer Partisi’ne bu seçimlerde ülkemizi savunmak Bursa’yı geri almak için destek bekliyorum Zafer Partisi dışında Türk milletinin ülkesini geri almak için hiçbir seçeneği yoktur.

‘GERİ KABUL ANLAŞMASINDAN ÇIKACAĞIZ, SINIRLARIMIZI MAYINLA DÖŞEYECEĞİZ’

Bizim derdimiz Avrupa Birliği’nin huzurunu değil, Türk milletinin huzurunu sağlamak. Varsınlar bize Avrupalılar teşekkür etmesinler. Geri kabul anlaşmasından da çıkacağız.
Sınırlarımızı mayınla da döşeyeceğiz. Saygıyla selamlıyorum. Sağ olun, var olun. Zaferli günlerde görüşmek üzere. Türk kalacak. Türkiye kalacak. Türkiye olacak…”

‘BURSASPOR BÖLÜCÜLERE ÇOK İYİ DERS VERMİŞTİR’

Bursasporlu taraftarları da gören Özdağ, “Arkada milliyetçi Bursasporluları, bozkurtları görüyorum. Sevgili Bursasporlular. Biliyorsunuz ben Fenerbahçeliyim ama Bursaspor’un da benim kalbimde çok ayrı bir yeri var. Neden? Çünkü Bursaspor bölücülere çok iyi ders vermiştir. Onun için Bursaspor’un yanındayız, yanında olacağız her türlü haklı mücadelesinde destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir