Ümit Özdağ’dan Burcu Köksal’a davet: Kapılarımız sonuna açık

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, CHP Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın açıklamalarına ilişkin “Ben Burcu Hanım’a Zafer Partisi’nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum” dedi.

Ümit Özdağ’dan Burcu Köksal’a davet: Kapılarımız sonuna açık

CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal, “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” cümlelerini kaydetmişti.

Köksal’ın bu açıklamasına hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den hem de CHP İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan tepki gelmişti.

Özel, ‘seçildiğinde DEM Partisi hariç tüm partilere belediyenin kapısının açık olduğu’ ifadelerinin sürçülisan olduğunu belirtti ve ‘belediyenin kapıları sonuna kadar tüm partililere açık’ demişti.

İmamoğlu ise Köksal için “Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak” ifadelerini kullanmıştı.

‘ZAFER PARTİSİ’NİN KAPILARI SONUNA KADAR AÇIK

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu hususa ilişkin yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun böyle bir yetkisinin olmadığını düşündüğünü ifade ederek Zafer Partisi’nin kapılarının Burcu Köksal’a açık olduğunun altını çizdi.

‘ZAFER PARTİSİ’NE GEÇMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM’

Zafer Partisi liderinin davetine Köksal’dan ise jet yanıt geldi.

Sözcü’den İpek Özbey’e konuşan Köksal, “Benim Zafer Partisi Afyon İl Örgütü’nden bir randevu talebim olmadı. Ben CHP’liyim, Zafer Partisi’ne geçmeyi düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir