Ünlü oyuncuya ahlaksız teklif! Melis İşiten YouTube’ta açıkladı

Şahin Irmak ile ‘Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız’ tiyatro oyunundaki performansı ile adından söz ettiren Melis İşiten ‘İşin İçinden’ YouTube programına konuk olunca bomba bir açıklama yaptı. İşiten, programına gelen konuklardan programdan sonra ahlaksız teklif aldığını itiraf etti

Ünlü oyuncuya ahlaksız teklif! Melis İşiten YouTube’ta açıkladı

Şahin Irmak ile ‘Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız’ tiyatro oyunundaki performansı ile adından söz ettiren Melis İşiten ‘İşin İçinden’ YouTube programına konuk olunca bomba bir açıklama yaptı. İşiten, programına gelen konuklardan programdan sonra ahlaksız teklif aldığını itiraf etti

Ünlü oyuncu Melis İşiten, kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile 2014 yılında nikah masasına oturmuş ve  bu evlilikten ‘Ada’ ismini verdikleri bir de kızları dünyaya gelmişti.

Çift, 2019 yılında boşanmıştı.

İTİRAFI ŞOKE ETTİ

Melis İşiten bu defa Şahin Irmak ile rol aldığı ‘Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız’ tiyatro oyununu tanıtmak için İşin İçinden adlı YouTube programına konuk oldu.

YouTube’daki Garaj kanalında “Melis İşiten ile Zaten Şov” programını yapan oyuncu, programa çağırdığı konukların kendisine programdan sonraki tekliflerini anlattı. “Programa konuk çağırıyorum, hadi ne yapıyoruz buradan diyor mesela… Bu çok denk geldiğim bir şey” ifadelerini kullanan Melis İşiten bu sözlerle şoke ederken, “Pakete bu dahil değil diyorum bende!” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir