Uraz Kaygılaroğlu sorusuna sert yanıt

Geçtiğimiz akşam Etiler’de objektiflere yansıyan Hülya Avşar, muhabirlerin “Uraz Kaygılaroğlu’nun kim olduğuna baktınız mı?” sorusunu sert bir şekilde cevapladı.

Uraz Kaygılaroğlu sorusuna sert yanıt

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, önceki akşam Etiler’de görüntülendi.

Bir arkadaşı ile beraber yemek yediğini söyleyen Avşar, “Yeni bir şarkı yapıyorum. Onun klibini çekiyoruz” dedi. Bu sözlerinin üzerine basın mensuplarının “Klip ücretleri çok pahalı diyorlar. Siz nasıl buluyorsunuz?” sorusuna yanıt veren şarkıcı, “100 Bin TL’ye klip çeken varsa iyidir. Bizimkisi o rakamın çok üstünde” şeklinde konuştu.

Son dönemde akıllı telefonlar ile çekilen klipler olduğu hatırlatılan Hülya Avşar, “Ben 2010 yılında android telefonlar yeni çıktığı zamanlarda çektim zaten onu. Üstüne bir de otobiyografimi çektim. Ama şu an fiyatlar yüksek diye telefonla klip çekeceğimi sanmıyorum. Ben hepsini zaten yaptım” dedi.

Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin Uraz Kaygılaroğlu’nun ojeleri hakkındaki soruları üzerine 59 yaşındaki sanatçı, “Tanımıyorum, O kim?” diye sormuştu.

Muhabirlerin “Uraz Kaygılaroğlu’nun kim olduğuna baktınız mı?” sorusuna cevap veren Avşar, sert bir tavırla “Biz telefonda konuştuk ve anlaştık” diyip, aracıyla oradan uzaklaştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir