Uyguladığı yöntemle migren hastalarına umut oldu

Afyonkarahisar’da bir hastanede Fizik Tedavi Uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Ali Sallı, uyguladığı yöntemle migreni yüzde 80 oranında tedavi edebiliyor.

Uyguladığı yöntemle migren hastalarına umut oldu

Afyonkarahisar’da uyguladığı nöral terapi yöntemi ile migren hastalarına umut olan Doç. Dr. Ali Sallı, Fizik tedavisinin yanında migren hastaları için sinir uçlarına enjekte ettiği serumlarla bazı migren hastalarının tamamen iyileşmesine bazılarının ise ağrılarının hafiflediğini ileri sürdü.

‘HÜCRELERİN KENDİ ARALARINDA BİR İLETİŞİMİ VAR’

Nörol tedavi yöntemi hakkında bilgi veren Sallı, “Nöral tedavi aslında bildiğimiz bilgiler doğrultusunda, nöronların kendi arasında bir iletişim olduğu. Nöron dediğimiz sinir hücreleri. Sinir hücrelerinin kendi arasında bir iletişimi var.”

“Bundan kaynaklanarak sinir hücreleri üzerinden vücudun kendi tedavi yöntemlerini aslında aktive etmeye yönelik düzenleme tedavisi diye geçer nöral tedavi.”

“Aslında bir çok farklı hastalıkta kullanılabilir. Bunların içerisinde ağrı problemlerinin tümü, tiroit, bağırsak gibi farklı sindirim problemleri de dahil ama migren konusunda başarı oranı oldukça yüksek bir tedavi yöntemi” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir