Yahya Bahadır, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti geçmiş dönem Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı önünde basın açıklamasıyla milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Yahya Bahadır, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti geçmiş dönem Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, İYİ Parti Bursa 28. Dönem Milletvekili aday adaylığını, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı önünde basın açıklamasıyla duyurdu.

Yahya Bahadır, aday adaylığını şu sözlerle açıkladı:

Önümüzdeki Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sıradan bir seçim olmayıp, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının kaderini belirleyecek önemli bir seçimdir. Zira partili cumhurbaşkanı ve Türk tipi başkanlık sistemi olarak millete dayatılan tek adam rejiminin, yasama, yürütme ve yargının tek elden yürütüldüğü, demokrasinin rafa kaldırıldığı, seçimli bir otokrasi rejimine dönüştüğü açıkça ortaya çıkmıştır.

20 yıllık AK Parti iktidarına karşı muhalefet boşluğunu doldurmak ve milletimizi bu iktidardan kurtarmak için kurduğumuz İYİ Parti, demokrat, milliyetçi ve sosyal adaleti koruyan kalkınmacı politikaları ile Türkiye’nin milli merkezini temsil eden ve onurlu olan yegane partisi olmuştur.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir