Yaşar Okuyan’dan EYT açıklaması: Asgari çözüm bulunmalı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. Okuyan, EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın ‘Bizi seçim malzemesi yapmasınlar’ sözünü hatırlatarak; “Bunu çok doğru buluyorum. Gerçekten samimilerse, CHP, İYİ Parti ve iktidar bir araya gelsin. Hangi formül olur karışmıyorum. En azından asgari bir çözüm bulunsun” dedi.

Yaşar Okuyan’dan EYT açıklaması: Asgari çözüm bulunmalı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, Kanal İzmir’de emeklilikte yaşa takılanların çıkmasını beklediği yasa hakkında konuştu.

Yaşar Okuyan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“20 senedir EYT’yi konuşmayan Recep Tayyip Erdoğan, ‘EYT’yi de çözeceğiz’ diyor. Sayın Kılıçdaroğlu, ‘EYT meselesini biz çözeceğiz’ diyor.

‘EYT’LİLERİN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE NE KILIÇDAROĞLU ÇIKARABİLİR, NE DE HÜKÜMET’

EYT meselesinde, CHP ve İYİ Parti’nin ‘Biz çözeriz’ deyimi ve bunun karşılığında iktidarın Çalışma Bakanı Vedat Beyin açıklaması; EYT Federasyon Başkanı Hanımefendinin, ‘Bu bizim önümüze seçim malzemesi olarak getirilmesin. Bizim istediğimiz çok nettir’ demesi… Buradan çok net söylüyorum: Net denilen şeyleri, topluyorum çıkarıyorum; ne Kılıçdaroğlu çıkarabilir, ne de hükümet.”

38 yaşında, 43 yaşında emekli olur mu? EYT grubu, ‘Seni çok seviyor, mücadeleni çok takdir ediyoruz ama sana hakkımızı helal etmiyoruz, bizi yaktın.’ diyor.

‘EN AZINDAN ASGARİ BİR ÇÖZÜM BULUNSUN’

EYT Federasyon Başkanı Gönül Hanım diyor ki: ‘Bizi seçim malzemesi yapmayın.’ Bunu çok doğru buluyorum. Gerçekten samimilerse, CHP, İYİ Parti ve iktidar bir araya gelsin. Hangi formül olur karışmıyorum. En azından asgaride bir çözüm bulunsun, taleplerinin hepsini karşılamaları zaten mümkün değil.

‘DEVLET BAHÇELİ NEREDEYDİ? MERKÜR’DE MİYDİ?’

EYT dedikleri yasa çıktığında Sayın Devlet Bahçeli neredeydi? Merkür’de miydi? Uzayda mıydı? Başbakan yardımcısı oydu. O tasarının altında imzası var.  Federasyon Başkanı arkadaşımız, yüzde 100 haklı. Seçim malzemesi yapmayın.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir