Şarkıcı İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna’dan olan oğlu İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan Yasemin Şefkatli, 22 Ocak 2024’te iki oğullarına kavuştu. Ünlü çift, ikizlerden birine İbrahim Ayel diğerine ise Sinan Emir adını verdi.
Şimdilerde anne-baba olmanın keyfini yaşayan ve oğullarıyla ilgilenen Tatlıses çifti, Çeşme’nin ardından Bodrum’a gitti.

Bodrum’da tatilin tadını çıkaran ünlü çiftten Yasemin Şefkatli, ikizlerden Emir’in emeklediği anları takipçileriyle paylaştı.

“İLK ADIMLARI OLMASA DA”
Yasemin Şefkatli, Sinan Emir’in emeklediği anlara “İlk adımları olmasa da” notunu düştü.

“İKİSİNİN AĞLAMA SESİYLE HAYATIM BAŞKA ANLAM KAZANDI”
Öte yandan Yasemin Şefkatli, aylar önce hamilelikte yaşadığı zorlukları takipçileriyle paylaşmıştı.

3 ay boyunca mide bulantısı yaşadığını anlatan ve ardından böbrek enfeksiyonu geçirdiğini açıklayan Şefkatli, “20 Ocak gecesi bir sancı başladı. Apar topar hastaneye gittik ve iki gün boyunca doğumu bekledim. 22 Ocak sabahı ikisinin de ağlama sesiyle hayatım başka bir anlam kazandı” ifadelerini kullanmıştı.
YORUMLAR