Bülent Civanoğlu
Bülent Civanoğlu
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

Ebrar

Ne zamandır milli maçları seyretmez olmuştum.

Çünkü…

Her kuruma siyaseti soktuğumuz gibi sporda da bunu 10 numara becerdiğimiz için başarı gelmeyince insan ister istemez soğuyor.

Dün gece de ne olur ne olmaz diye bakayım dedim, Filenin Sultanları’na…

Maçın sonuna kadar tüm Türkiye gibi yüreğim ağzımda seyrettim. Bu olağanüstü gayretin ardından Türkiye, Avrupa Şampiyonu olunca da rahatladık, içimizi bir sevinç kapladı.

Ama sabah olup da sosyal medyayı açınca yeni Türkiye yüzyılına uyandığımız gerçeği bir kez daha başımıza dank etti.

Cinsel tercihinden dolayı günlerce linç edilen bir oyuncu üzerinden, ay yıldızlı formayı taşıyan ve Avrupa şampiyonu olan bir takıma ağza alınmayacak hakaretler ediyorlardı.

Kardeşim, insanların özel hayatından sana ne?

Ne kadar tarikat, cemaat, trol ve eski boş damacana gibi kapıya konulan siyasetçi varsa koro halinde saldırıyorlar.

Peki, bu işten bu kadar rahatsızsanız tarikat yurtlarında cinsel istismara uğrayan çocuklar için konuşsanıza.

Ya da LGBT Onur Yürüyüşüne 2003 yılında ilk kez izin veren AK Parti ve onun Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirip döşensenize o beylik lafları, hadi.

Ebrar Karakurt’un fotoğraflarını paylaşıp altına ağza alınmayacak küfürler yazan troller, cemaatler, tarikatçılar ve parsel parselci boş damacanalar, size bir tavsiyem var.

Cumhurbaşkanı’nın sanatçılarla düzenlediği iftar programında Bülent Ersoy ile fotoğrafını paylaşıp altına bırak sövgüyü ‘Ramazan gibi mübarek bir ayda iftar sofrasında ne işi var bu kişinin’ yazsanıza göreyim.

Günün sonunda olacakları size söyleyeyim mi?

Sayın Cumhurbaşkanı kadın voleybol takımını Külliye’de ağırlayacak. Ardından fotoğraflar basına servis edilecek; bu tarikat, cemaat, troller ve boş damacana siyasetçiler dut yemiş bülbüle dönecekler.

AVRUPA ŞAMPİYONU FİLENİN SULTANLARI, TÜRKİYE’YE DÖNDÜ (SAMET YALÇIN/İSTANBUL-İHA)
2023 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2’lik skorla yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye’ye döndü.

Buradan çağrım şampiyonluk kutlamasında Ebrar’ın fotoğraflarını kesen ve basmayan gazetelere…

Yüreğiniz varsa Külliye’den gelecek o fotoğrafları yayınlamayın da görelim.

O fotoğraflar servis edilince hemen üç maymun oynanacak, yine atılan tweet’ler silinecek, herkes kulağının üzerine yatacak.

Nereden mi biliyoruz?

Karşılarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görünce korkudan tükürdüklerini yalamak için birbirleri ile yıllardır yarışıyorlar ya, oradan biliyoruz…

HABERLER