Yeni Game of Thrones dizisi 10.000 Ships’in senaristi kim?

HBO Max’ın üzerinde çalıştığı dört yeni henüz duyurulmamış Game of Thrones projesinden birisi olan 10.000 Ships’in senaristi belli oldu.

Yeni Game of Thrones dizisi 10.000 Ships’in senaristi kim?

HBO Max’ın yeni Game of Thrones projelerinden birisi olan 10.000 Ships’in senaristi belli oldu. Deadline’da yer alan habere göre; daha önce Helstrom ve Person of Interest gibi dizilerde yapımcılık üstlenen Amanda Segel, 10.000 Ships projesinin başına getirilen isim oldu. Segel şimdiden dizinin senaryosunu hazırlamaya başlamış durumda.

George R.R. Martin’in aynı adlı kitabından uyarlanacak olan 10.000 Ships dizisi, savaşçı kraliçe Prenses Nymeria’ya odaklanacak. Game of Thrones dizisinden yaklaşık 1000 yıl öncesinde geçen kitapta, savaşta Valyria’ya yenilen Rhoynar halkının Essos’tan Dorne’a olan yolculuğunu okuyoruz. Arya Stark’ın kurtuna verdiği Nymeria ismi Prenses Nymeria’dan geliyordu.

HBO Max’ın şu anda resmi olarak duyurulmayan dört Game of Thrones projesi bulunuyor. 10.000 Ships ile birlikte 9 Voyages (Sea Snake), Tales of Dunk & Egg ve Flea Bottom isimli çalışmalar var. Flea Bottom haricindeki üç dizide senaryo çalışmaları başlamış durumda. HBO Max bu taraftaki gelişmelerden memnun kalırsa önümüzdeki süreçte dizileri resmen açıklayabilir.

Diğer taraftan HBO Max’ın ilk Game of Thrones spin-off dizisi House of the Dragon’da ise yapım süreci hızla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda diziden ilk resmi görseller yayınlamıştı. Game of Thrones’tan 300 yıl öncesinde geçen House of the Dragon dizisi 2022’de HBO Max’ta seyircilerle buluşacak.

 

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir