Yerel Kalkınma Derneği’nden Hani’ye hizmete devam…

Hani Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği, Diyarbakır’ın Hani ilçesindeki faaliyetlerini son sürat sürdürmeye devam ediyor.

Yerel Kalkınma Derneği’nden Hani’ye hizmete devam…

Kurulduğu günden bu yana ilçede çok sayıda ses getiren projeye imza atan Hani Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği, bu sefer de ilçede ihtiyacı olan köylere üzüm sıkma makinesi hediye etti.

İlçe merkezinde bulunan Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Mirza Kayhan, üzüm üretiminin fazla olduğu Kuyular, Gürbüz, Abacılar ve Çukur mahalle muhtarlarına vatandaşların kullanması için üzüm sıkma makinesi hediye etti.

Programa İlçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, Belediye Başkanı İbrahim Lale ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Hediye dağıtımından sonra konuşan Kayhan; “Halka hizmet düsturuyla kurduğumuz ve bu doğrultuda çalışmalar yürüttüğümüz derneğimizde dün olduğu gibi bugün de tek önceliğimiz Hanili hemşehrilerimize hizmet etmektir. Sosyal hayatın yanında iktisadi alanda da ilçemize katkı sunmak istiyoruz. Dernek olarak önümüzdeki dönemde de bu tarz faaliyet ve destek çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Kayhan, programa katılıp kendisine destek olan Kaymakam Abdullah Yüksel’e, Belediye Başkanı İbrahim Lale’ye ve katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Heyet, konuşmanın ardından köy muhtarlarına üzüm sıkma makinelerini teslim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir